dimecres, 20 d’agost del 2008

El final d'una era

Quan parlo del final d'una era em refereixo al final de l'era Pro Evolution, a partir d'ara Pro Involution. Si l'any passat amb Pro Evolution Soccer 2008 ja quedava força clara aquesta tendència sembla que aquest any la cosa ja serà definitiva. Konami ha perdut els papers totalment. Amb un apartat gràfic totalment vomitiu, a mi ja no em serveix que l'important és la jugabilitat. No vull gràfics de la puta PS2, estem a l'any 2008 collons. Milloren les físiques de la pilota, però els jugadors no els voldrien ni com a mutants a l'Stalker amb animacions que fan trallar. Els estadis fan pena i l'herba és com la moqueta vella de casa de les vostres iaies, el joc cada cop és més lent i farden de simulació. I el millor de tot els tios perden les licències com qui perd monedes d'1 cèntim: Aquest any adéu a la lliga espanyola i la Premier. Tornarem a disfrutar d'equips com Chamartín o Catalonia? Doncs no, els nostres amics de Konami són de la conya i aquesta vegada seran Mad Blanco, Mad Rojo o Bar Grana/Blau. Els noms de jugadors no vull ni pensar com seran però suggereixo Baúl, Puerco Ramos o Cansillas.
Els casuals trigaran a acostumar-se, però veient el panorama i al meu pesar el millor joc d'aquesta generació de futbol arribarà aquest any i es dirà FIFA 09. Qui ho havia de dir fa uns anys, quan els casuals només coneixien el FIFA i ni sabien que eren aquelles primeres joies en forma de Winning eleven i més tard Pro Evolution. Que segueixin els de Konami tocant-se els ous que veuran com de bé van les vendes.
Aquí us deixo uns videos del que ofereix FIFA 09, del Pro no poso res perquè suficient mal estan fent els aires acondicionats perquè ara jo us faci anar directes a l'hospital amb un video del Pro 2009 XD






2 comentaris:

Wavedrive ha dit...

home jo no parlaria malament del pro evo, sino de konami que és la qui s'esta nant a pique, i amb ella els seus jocs.
en qualsevol cas qui diria que et posaries de part dels teus amics de I EI SPORTS XD

Gotcha ha dit...

En el món dels jocs ningú és intocable, si el Pro es una puta merda és el que hi ha xD
I ja dic que parlo bé d'un joc d'EA Sports al meu pesar, encara que és més demèrit del Pro que mèrit del FIFA XDDD