dissabte, 28 de juny del 2008

Diablo 3

Bones noticies. Boníssimes. El ultra esperat -no tant com SC2, pero deu ni do- Diablo 3 per fi ja s'ha anunciat que l'estan fent. Per les imatges sembla que han intentat que s'asembli el màxim possible a les anteriors parts, el que produeix que éls gràfics no siguin gaire bons pels temps que corren. Però no crec que això sigui un problema per als fans de la saga XD Segurament el millor del joc és que continua l'història 20 anys després Diablo 2: Lord of destruction.
En fi, el seguirem d'aprop.









Més informació en www.diablo3.com


P.D: Hi haurà mode LAN? S'admenten apostes! XD

2 comentaris:

Gotcha ha dit...

Finalment ha estat la millor opció de totes les que hi havien perquè si arriba a ser un altre joc només online, els maten i els cremen, no necessàriament en aquest ordre xD
Tal i com estan les coses el poso a un nivell semblant a Starcraft 2, està clar que era més esperat, però jocs del nivell dels Diablo pràcticament no surt cap, mentres que Starcraft si que té competència ara mateix amb els Warhammer i el Red Alert 3, entre d'altres.

P.D.: Jo aposto que tindrà LAN XD

maLinGo ha dit...

SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! YEAH!