diumenge, 1 de juny del 2008

Turok

Basat en un còmic del mateix nom, arriba una nova entrega d'aquesta saga de videojocs de dubtós èxit. Una saga que va començar bastant bé amb la primera entrega per N64 i posterior conversió a pc en l'època daurada de les 3dfx.
Doncs aquí tenim aquest Turok -a seques-, no ofereix res d'especial, apart de bugs i gràfics de fa 1 any. Tot i així val la pena invertir les poques hores de joc que ofereix en cas de que esteu cansats dels jocs de sempre, ja que com és costum en aquesta saga, la lluita contra els dinosaures será constant. Menció apart mereix la quadrilla de marines a la que pertanys. Començant pel protagonista, un "indi" amb cara de tontolpueblo, i la resta de marines, els marines més tous de la història, amb frases que fan més riure que respecte.











5 comentaris:

Anònim ha dit...

Però mulla't una mica més, el provo o passo, que la imatge del dvd m'ocupa 8 GB!!!!

Gotcha ha dit...

Jo penso que no està a l'alçada, han sortit gran quantitat de shooters en l'últim any que són molt superiors. Gràficament no és per tirar coets i a més la sensació de disparar que té no m'acaba de fer el pes i això per mi és el més important per un shooter.
Com a punt positiu el tema dinosaures que és una mica diferent al que estem acostumats, és l'únic alicient que li trobo.

Wavedrive ha dit...

no se llag, aixo dels 8gb es lo de menys, he de dir que he jugat a shooters pitjors akest any i ke ocupen mes (area51 per exemple). a mi magrada principalment pel tema que es futurista i em recorda lleugerament al unreal. pero molt lleugerament XD
no es recomanable als fans de counterstrikes i demes.

Somicyou ha dit...

Llag compra't un altre disc dur!!!
Jo si pogués el provaria.

Javielaco ha dit...

Yo me bajé una demo para la 360, que lastima de electricidad, no me duró ni cinco minutos, malo malo. Je je