diumenge, 30 de novembre del 2008

Burn Notice



Traduït al castellà com Último aviso, estic parlant d'una sèrie produïda per Usa Network i emesa en l'actualitat per la FOX (aquí en spain, en amèrica s'està grabant la segona temporada).
Bé doncs la sèrie està força bé. La història tracta d'un espia dels EEUU, Michael Westen, on en una misió en la profunda Àfrica se n'adona que l'han "acomiadat" de la feina sense donar-li cap explicació de perquè. El cas és que es veu obligat a tornar a la seva ciutat natal, Miami, on s'haurà de quedar allà doncs l'FBI anirà darrera d'ell si surt de la mateixa. Ara bé la gràcia de la sèrie és que, per guanyar-se la vida, mentres intenta descobrir quí i perquè l'han acomiadat, es convertirà en una espècie de salvador dels innocents (a canvi de pasta), fent treballs de matón, on posarà a prova totes les seves habilitats d'espia (el tio és un puto crack en tot XD). Obviament estarà ajudat per la zorra de torn i per un borrachín, els tres formaran un equip força peculiar.

Com a nota curiosa, dir que tota la sèrie esta grabada en Miami, com Dexter. Aquesta no és l'unica coincidència amb Dexter, ja que apareixen varis personatges secundaris com el detectiu Batista o el marit de Rita.

1 comentari:

Gloin ha dit...

Doncs espero que sigui igual o més bona que Dexter, almenys valdrà la pena pagar la ADSl que m'ho deixerà baixar!!! XDDD