dimarts, 16 de desembre del 2008

Crisis Ecs, ara la notarem!!!

No cal que us expliqui que a aquestes alçades de 2008, la crisis està fent un efecte devastador... fins ara no la notàvem, però finalment ha esdevingut el gran dia, Subaru deixa el món dels Rallis, i aquesta setmana també ha abandonat el mundial Suzuki.
No cal dir que l’excusa han sigut problemes econòmics... tot i que Suzuki va tenir l’any passat uns 250 milions d’euros de benefici...

Trobo indignant que pleguin del WRC i segueixin amb les motos... ho entenc, ja que almenys allà guanyen alguna coseta... però ens han rebentat el mundial 2009.

El mon del motor i sobretot la FIA, s’hauria de plantejar seriosament que vol fer amb el WRC, ja que cada vegada fot mes pena i s’acabarà imposant el motor únic que volen també per la F1, ja que només hi haurà un sol participant!!

Aprofito per aplaudir els que encara no han plegat: Ford i Citroen !!

Amb els anys s’han retirat escuderies mítiques com Lancia, Toyota, Porsche, Mitsubishi, Audi, Renault...

Des del blog, proposo que redueixin les limitacions i que cadascú foti el que li sembli, que torni el Grup B (Integrales, 037, Celicas, Audi quattro S1...)

No cal dir que sóc en fan Nº1 de subaru, juntament amb en Wisdoom, amb la qual cosa estem realment ensorrats i necessitem ajuda psicològica o injectar-nos Super-95 en vena per recordar els vells temps!!!

Aquest any s’esperava molt de Subaru i del nou impreza, ja que amb la nova imatge sense cul (personalment no m’agrada), crec que els resultats haurien millorat.
Comentar també que es remorejava que subaru havia fet una oferta al ja retirat Gronholm per córrer el WRC del 2009, però ara ... quina pena!!

Suzuki es diferent, no mola tant però jo tinc un SX4, i últimament tant el Swift com el Sx4 estaven començant a donar bons resultats!!

Ja que no podrem disfrutar de l’espectacle del motor, en toda su esplendor, un deixo un parell de detallets de les 2 marques retirades, a modo de remenber, de que han sigut.

Forzza Impreza 555!! i visca en Colin!!
Best Car Ever!!




The Others!!



Salut i benzina!!

1 comentari:

Wavedrive ha dit...

ja portaven anys que els rallies havien baixat el nivell en picat.

realment el mon del motor cada any fa mes pena, la formula fa fastic, nomès es salva l'Alonso. el paris dakar otro tanto.

l'unic que te una minima emoció son les lluites dels italians vs espanyols en les motos.

jo proposo que facin carreres interurbanes al estil 2 fast 2 furius amb cotxes tunejats i molts neons. seria el meu somni!!!!!!!