dimecres, 3 de juny del 2009

E3 2009: Conferència de Nintendo

Donat el nom d'aquest blog, parlar del que van presentar els de Nintendo sembla una broma. I realment ho és en molts aspectes, però sempre hi ha alguna cosa que es salva i alguna que heu de veure per adonar-nos que això cada vegada més sembla la teletienda.

En aquest video podeu veure algun dels llançaments per Wii més destacats. New Super Mario Bros Wii, un clàssic Mario amb scroll 2D, però que té la novetat de cooperatiu a 4 jugadors. Super Mario Galaxy 2, la continuació d'un dels títols més importants de Wii, ara amb la tornada de Yoshi i algun escenari reciclat. Per últim, un nou Metroid en 3D i amb la col.laboració del Team Ninja de Tecmo, una sorpresa aquesta dada. Metroid: Other M, potser és dels jocs que tenen millor pinta del catàleg de Wii, sempre jutjant coneixent les limitacions del hardware que cada vegada es fan més feixugues.



Podem destacar també Final Fantasy Chronicles: Crystal Bearers, l'spin off de la saga que fins ara no ha donat gaire bons resultats en anteriors entregues, però que aquesta vegada promet una mica més.



Nintendo DS també veu augmentat el seu catàleg. El joc més destacat és Golden Sun DS, l'esperada tornada del rpg de Camelot, que no veia un joc de la saga des de fa 6 anys. Aquí teniu en Donkey Kong presentant el joc:



Un altre joc presentat va ser COP, de Ubisoft, un joc semblant a GTA, però on portem un policia novell.



Per últim un nou Mario & Luigi per DS, Mario & Luigi: Bowser's inside story, en el que a l'estil Cariño, he encogido a los niños, ens fiquem dintre de Bowser. No vull ni imaginar la olor xD




No us podeu perdre tampoc, el joc que tots els d'aquest blog estaveu esperant: Style Savvy. Disfruteu del video :)



Pel final, deixo els moments teletienda, amb Wii Fit Plus, Wii Vitality Detector i Wii Sports 2 Resort acompanyat de Wii MotionPlus.



El Wii vitality detector és un altre perifèric (i ja van mil milions de milions) que es conecta al mando i detecta les nostres constants vitals mentres fem l'imbè... exercici. Sense comentaris. Atenció a l'anglès de qualitat del Harry Potter de Nintendo.



Wii Sports resort ja va ser anunciat fa 1 any, però encara no està a la venda, està clar que un joc com aquest necessita un nivell de programació complicadíssim, amb milions de persones subcontractades a Xina i la India treballant, tot això es veu donada la seva complexitat i qualitat gràfica quasi fotorrealista XD
Com no, també s'introdueix Wii MotionPlus, un altre perifèric més (al final caldrà una habitació només per la Wii) que fa tot allò que va prometre la consola al 2006 i que clarament s'ha demostrat que era una mentida enorme: plasmar el moviments 1:1, és a dir exactament tal i com els fem a la realitat.



En definitiva, no només la conferència va ser avorrida, sinó que el que es va presentar no va sorprendre massa. Els periodistes ni tant sols aplaudien com és habitual. La qualitat gràfica està pels terres en les 2 consoles de Nintendo i tot i que diguin que això no importa, no és cert perquè ara mateix es veu clarament que ens estan venent la moto, treient els mateixos jocs una i una altra vegada i a més amb desenes de perifèrics cada vegada més lamentables.

Nintendo s'està forrant, però està perdent pràcticament tot el respecte que li podia tenir. Té la sort que la DS té jocs molt bons 3rd party, però la Wii no només és un trunyo a tots els nivells si no que a més és cara i un engany que ja ha fet caure de 4 potes a 50 Milions de families. Per si això no era suficient, està imposant la captura de moviment i les altres 2 companyies estan seguint el camí, espero que amb més encert i no fent-ne una obligació per poder jugar. Ara mateix pot tenir gràcia, però algun dia ens podem cansar de cansar-nos jugant.

1 comentari:

Gloin ha dit...

Vale: Super Mario FOREVER!!! Llàstima de la puta wii, però que torni el Yoshi i cooperatiu i a 4, és la bomba... espero no caure a la temptació i comprar-me la Wii, per acabar jugant al wii fit....si almenys fos el wii fitIPALDI!!! XD
Al metroid, mai li he trobat res.....

La DS la odio a mort tot i k em deixa força indiferent la consola, trobo k el gràfics son de pena però de pena pena pena, i el joc Style Savvy, es per suïcidar-me!!! Visca les nenes verges de 15 anys!!!! Voy a ligar vestida de lo que soy: una puta!!!

Del wiifit i moments teletienda... no penso ni opinar.... mario supermercado i mario se va al gimnasio gay.
Els wii periferics... són mes merda per la consola i per engrandir la crisi a les families... (pq només hi juguen les famílies i les novies dels col•legues XD)ja n’estic fins als ous de la puta wii!!!

PROU PER FAVOR!!!