dilluns, 1 de juny del 2009

E3 2009: que comenci la festa

Tot i que havia perdut importancia en els últims anys, l'any passat vam assistir a la ressurreció de la fira de videojocs més important del món, l'E3 de Los Angeles. Aquest any torna als seus orígens: presentacions espectaculars, les mítiques E3 babes i aquella grandesa que el fa tan especial. Aquest any promet ser dels més importants de la història, just en el moment que aquesta generació de consoles està en el seu punt àlgid.

Sony, Nintendo i especialment Microsoft (que porta temps sense ensenyar pràcticament res), s'han guardat tota la seva artilleria per aquesta fira. Avui Microsoft farà la seva conferència a les 19:25 amb la necessitat de presentar novetats per als pròxims mesos i superar les espectatives bestials creades.

Aquests últims dies hem pogut veure informació i trailers de moltes novetats i jocs coneguts que veurem a l'E3. L'últim joc anunciat ha estat Crysis 2 en PC/PS3/360 que farà servir el CryENGINE 3, una evolució del 2on motor també adaptat a consoles.

També s'ha anunciat un remake en HD del mític Secret of Monkey Island per PC/360 que segurament agradarà bastant a uns quants lectors d'aquest blog.

Avui mateix també s'anuncia alguna cosa nova de Hideo Kojima, el flipat creador de Metal Gear, esperem que oblidi la seves frustracions de cineasta i faci un joc de veritat, no un joc que es pugui jugar des de youtube, amb tot videos.

Un altre joc que també promet, no tant pel que s'ha vist fins ara, sinó perquè sabem que és dels creadors del gran Dead Space, és Dante's Inferno, un Beat 'em up a l'estil Ninja Gaiden o Devil May Cry que es basa en el famós viatge de Dante. Sortirà en PS3/360, podeu veure el trailer, suposo que estarà llest abans d'acabar l'any.


Semblant a aquest també hi ha la nova proposta d'Square-Enix, Nier, també en PS3/360, no pinta malament, però no en tenim gaire informació.



Tot i que Ubisoft va fer una conferència que semblava una guarderia, se salven Splinter Cell: Conviction que ja s'havia vist a la conferència de Microsoft i Assassin's Creed 2. Aquest últim espero que no sigui tant repetitiu com el primer perquè era un gran joc, però no paraves de repetir el mateix mil vegades i perdia bastant la gràcia. A favor seu tenia una gran ambientació i qualitat gràfica i una bona història. Podeu veure al trailer una intro espectacular, ja veurem en que queda el joc.



EA en canvi, va fer una conferència bastant acceptable, tot i no ensenyar res de Cryis 2. Destaca Mass Effect 2, un dels jocs que més espero, del que van tornar a ensenyar el trailer previ que van fer després del TNA impact! de dijous passat.
També podem destacar el trailer de All points bulletin, dels creadors de GTA i Crackdown, un joc online on podem entrar al bàndol dels policies o dels malignes i destrossa-canaletes, sembla ser que al final només apareixerà versió PC, esperem que no sigui de pagament.



Al final de la conferència es van flipar sortint 20 pavos vestits de Jedi amb les seves espases làser corresponents i els líders de Bioware presentant un video impressionant, tot i ser la presentació, de Star Wars: The Old Republic, el joc online de Knights of the old republic que sembla ser que no tindrà quota mensual.





EL POST L'ANIRE ACTUALITZANT QUAN HI HAGI COSES INTERESSANTS. SI ESTEU LLEGINT AIXO DESDE FACEBOOK, MILLOR ENTREU A HTTP://YONOSOYCASUAL.BLOGSPOT.COM PER PODER VEURE TOTS ELS VIDEOS CORRECTAMENT.