dimecres, 21 de maig del 2008

CZW: Combat Zone Wrestling

La CZW és una federació dedicada al wrestling ultraviolent. S'ha fet famosa pels combats hardcore, una bestialitat que acurta la carrera dels seus lluitadors sinó és que acaba amb ella directament. No vol dir que tots els combats siguin hardcore, però de totes maneres la majoria de combats acostumen a ser bastant espectaculars.
Els events més importants i més famosos són The cage of death i The Tournament of death, amb gran quantitat de combats brutals que poden incloure l'ús de cadires, taules, filferros, bats de baseball, vidres, grapadores, xinxetes, foc, fluorescents i més armament que aconsegueix un espectacle de dubtós gust. Personalment aquests combats em semblen massa bèsties, és cert que són espectaculars, però els lluitadors corren massa risc.
Alguns lluitadors destacats: Necro butcher, Nick Gage, Danny Havoc, Brain Damage, Nick Mondo, John Zandig o Joker, entre d'altres.
En fi, hi ha d'haver de tot en aquest món, així que aquí us deixo una mostra, us aviso que pot ferir la vostra sensibilitat, avisats esteu.

Tournament of Death tribute



Cage of Death tribute




I aquí un event no hardcore, Best of the Best 2007:

1 comentari:

Javielaco ha dit...

Muy buenos los videos, me he reido un montón, yo de grande quiero ser como el negrata de los calzon coloraos, que crack, que coordinación que movimientos, por un momento creí ver a Bruce Lee. Je je