dimarts, 6 de maig del 2008

Mirror's Edge

Davant la febre dels jocs en primera persona dels últims anys, les companyies intenten innovar respecte a la competència i van afegint nous elements. Fa pocs mesos DICE, companyia que pertany a EA (i que per tant en un futur no haurà d'innovar respecte a la competència perquè no en tindrà XD) va presentar Mirror's Edge, un shooter que afegia el parkour com un dels elements principals del joc. Per si no ho sabeu, el parkour és una modalitat que consisteix en fer circuits urbans superant els obstacles amb salts, escalades o les acrobàcies que la pròpia destresa permeti. No cal dir que l'agilitat necessària ha de ser bastant elevada, així com estar molt concentrat per no obrir-se el cap a les primeres de canvi.
Avui ha aparegut el primer trailer de Mirror's Edge, en el que es pot veure l'estil del joc que em sembla bastant espectacular i coneixem la seva atlètica protagonista. Gràficament també sembla que està prou bé, potser un pèl massa net tot plegat, però m'agraden aquests colors tant vius.
El joc no té data, només sabem que apareixerà en PC, PS3 i Xbox360. Aquí queda el trailer.


2 comentaris:

Wavedrive ha dit...

te una pinta excel.lent, matrix :) llastima la tia ke sigui xina i li falten peres pero en fi. algo hem diu se sera de correr molt i lluitar poc.
veurem (daki un any suposo).

Gloin ha dit...

Joder, aquesta gent són uns "flipeds of the life!!!!"

Em sembla que el joc pot estar bastant be, ja que la qualitat EA queda fora de qualsevol dubte XDDDDDDDD, el que potser serà una mica infantil.... no???

La tia em sembla bé, pq ha de ser ninja i per tant no pot tenir peres o es descompensaria en els seus super-salts.

Ja veurem en que queda tot.

PD: Jo també crec que serà més de correr que de lluitar...
PDII: Crysis EA!!! Podria ser el crysis urbà!!! XDDDDD