dijous, 15 de maig del 2008

TNA: Big Poppa Pump Scott Steiner



Aquí teniu un wrestler veterà amb força mala llet i dels més raros de TNA, amb la seva cota de malla, ulleres de sol i musculatura que no sembla natural. Autoanomenat genetic freak i veient les seves pintes podem veure que de veritat ha de ser mutant perquè aquests braços tipus pernil 5Js no són normals. En una recent entrevista va rajar de la WWE i de Ric Flair i aquí deixo la traducció d'algunes perles perquè el que diu no té preu.

Has criticat molt a Ric Flair al passat. Qué opines de la seva retirada, la seva entrada al WWE Hall of Fame i la seva carrera en general?

Pensava que era conya la de vegades que ha plorat. Recordo un gag de la nWo quan X-Pac anava de Ric Flair, i cada vegada que li preguntaven alguna cosa li saltaven les llàgrimes regalimant per la cara perquè tenia amagat una bomba d'aigua al pit. Així és com era Ric Flair de portes cap a dintre, darrera l'escenari. Era un ploramiques. Era un homenet cagat. I per ell fer això durant el combat i després a la ceremonia, vinga va, tio. M'estàs prenent el pèl? Així és com era Ric Flair

...Quan li vam dir a Ric Flair que no era veritat, se li van posar el ulls plorosos i vam haver de sortir de l'habitació perquè ens estavem partint. Deiem: "Mira aquest troç d'escombraria! Plora com una nena!" No sóc l'únic que té aquesta visió de Flair. Si parles amb Bret Hart, et dirà el mateix de Ric Flair, Shawn Michaels i Triple H. Tots són escombraria, tio.

No se si vas veure l'adéu de Flair a Raw, però tothom al roster va sortir i de totes totes semblava que tenien un gran respecte per ell.

Kevin, està escrit al guió. Han de sortir i ja està. És com si et diuen que has d'anar allà i fer un combat. Van haver de sortir i fer veure que el respectaven. Els únics que el respecten son Triple H i Shawn Michaels. Són 3 cigrons en una olla, tres tios que no podrien sortir d'una bossa de paper. Són els 3 cagats més grans que hi ha hagut mai a l'esport. Mai han estat atletes i la seva manera de fer era d'amagat i apunyalant per l'esquena.

T'encantarà quan et digui això: Sóc un gran fan de Shawn Michaels.

Bé, m'imagino que si t'agraden les revistes gays per les que ha posat i si t'agrada veure'l amb pinta vaquera com els Village people, si ets fan, més poder per tu, nen. Personalment, penso que és un puto homosexual.

En fi, geni i figura xD







Aquí deixo l'entrevista completa.

3 comentaris:

Gloin ha dit...

Sense cap mena de dubte el senyor "cota de malla" és el meu nou ídol, si ja era bonissím o almenys feia gràcia amb aquest "jamones", ara definitivament ha arribat al punt àlgic de la seva carrera.

Si senyors quanta raò i veritat en una sola entrevista.

Suposo que en Wisdoom no estarà molt satisfet i es posarà en contre d'aquest macho, però realment els tres Wrestlers que comenta són 3 marikones i a sobre, mals lluitadors!!! (llàstima que sempre guanyin, pq els putos yankees els hi encanten... com que també són tots gays... XDD

En fi: orton power (Legend Killer)

Wavedrive ha dit...

jejje es un puto templario i esta sonat viva ell i la seva cota de malla. genetic freak ftw.
es com el follet tortuga kuan es supermusculava per fer el kamehame.

Wisdoom7 ha dit...

Genetic freak genetic freak kin gran nom genetic freak (amb canço spiderman clasic XDDDD)kin tiu llastima k no sap ja el k diu de tanta merda k s'ha fotut al cos i te les neurones alterades igual k el seu cos genetic XDDDDDDDDDDDDDDDd aki lo dejo.