dilluns, 21 de juliol del 2008

E3 2008: 2a ració de trailers

Rage (PC)

id Software torna amb aquesta barreja de shooter i joc de cotxes, tot amb un estil proper a Mad Max. A destacar a part del gènere, el seu nou motor gràfic i també el canvi de distribuidora d'Activision a... Electronic Arts. En fi, sense comentaris xD





Operation Flashpoint 2 (PC, PS3, Xbox360)

Torna aquest joc militar després de molts anys amb un rentat de cara i prometen que amb un mode cooperatiu de fins a 8 persones. Tot joc que tingui cooperatiu és benvingut, però encara més si aconsegueixen la qualitat que tenia la primera part.





Street fighter IV (Arcade, PC, PS3, Xbox360)

La saga clàssica torna als orígens del seu éxit però amb les millores necessàries perquè tingui l'espectacularitat que mereix. No sabem si aconseguiran el que es proposen, però el que sí que és cert és que ara el joc es veu molt més polit del que van presentar al principi.





Warhammer 40k: Dawn of war 2

Aquí teniu un video de gameplay on ja podem apreciar que aquest serà un dels jocs d'estratègia que podrà competir d'igual a igual amb l'Starcraft 2. Si el 1 va ser genial, aquest promet molta més espectacularitat i molta més estratègia en comptes de la producció en massa.




Oneechanbara: Bikini Zombie Slayers (Wii)

Només diré una cosa: dels creadors d'Earth Defense force. No crec que calgui afegir res més xD




Marvel Ultimate Alliance 2: Fusion (DS, PS3, Xbox360, Wii)

Esperavem aquesta continuació, el cooperatiu a 4 és el millor. De moment només un teaser trailer, però pel que s'ha pogut veure és més del mateix, però bastant millor en aspectes como els atacs especials o els gràfics que ja no són de l'edat de pedra sinó de la de bronze XD





2 comentaris:

maLinGo ha dit...

Això de que orientin el Dawn of War 2 cap a algo més estratègic no se si els hi funcionarà massa.

En el que tenim ara, el control de les unitats és bastant anal, i si n'hi ha menys en el 2 serà més controlable.

Per altra banda, un joc de Warhammer sense exèrcits massius és com la moni sense un vedell per esmorzar.

Espero que no la caguin.

Wisdoom7 ha dit...

Joder kina flipada el de la wii matazombies, nomes els hi faltaba aixo als casuals, no ho entendran ni acceptaran de cap manera imagino k a japo si kels hi molara.
Rage m'encanta XDDDDDDDD
Genial!!!! Fantastic, ahgahghagah kuantes novetats no pot ser, masses coses XDDDDDDD