dimecres, 16 de juliol del 2008

E3 2008: Dia 2 (2a part)

Conferència de Sony: WE ARE THE BEST AROUND AND WE SHOW YOU CGIs

La conferència l'ha presentat Jack Tretton (trobem a faltar a Phil Harrison xD) i ha començat amb una broma de mal gust sobre Jack Palance. Ha continuat dient la ja mítica frase de que 2008 és l'any de la PS3, repassant els 15 anys de la història de la marca Playstation fins arribar a l'actualitat. Demostrant que aquests tios no aprenen, ha afegit com de bo és el blu ray, el xip Cell i com jocs com MSG4 només són possibles en PS3 (sort que no ha dit FF XIII xD). En fi, és normal donar-se autobombo en la teva conferència, però a aquestes alçades és ridícul l'estona que s'ha passat dient lo bons que són i com de superior és la PS3 i el futur que tindrà. Perquè us feu una idea, inclús s'ha arribat a repetir en les seves frases.

Llavors ha tocat la presentació de Resistance 2, una de les apostes fortes per final d'any, una altra vegada creada per Insomniac, la companyia que els està salvant el cul. Ens han ensenyat un gameplay del joc en el que ens enfrontem a un monstre enorme, al pur estil del de Cloverfield. El joc llueix prou bé gràficament, molt millor que la primera part, tot i que veiem que encara hi ha forces textures molt simples i falta de detall. De totes maneres el que han ensenyat ha estat molt espectacular, encara que gran part dels moviments del monstre estaven predeterminats. A destacar també l'interessant cooperatiu a 8 persones online i el multiplayer amb fins a 60 jugadors.




L'altra aposta forta ha estat Little Big Planet, el simpàtic joc de plataformes que permet crear els nostres propis nivells i compartir-los. Per l'ocasió han creat un nivell especial que ha permès a Jack Tretton parlar sobre les xifres de la marca Playstation, és a dir més estona d'autobombo i de que guays que som i treurem jocs en Platinum yeah. Pel que fa al joc, sortirà a l'octubre de 2008 i penso que és una de les apostes més interessants que tenen, tant gràficament, com jugablement.






Ha tocat després el torn a la PS2. Increiblement, la PS2 ven quasi com la seva germana gran i han promés uns 130 jocs per aquest any. El preu segueix sent un timo i no el baixen, però la consola continua arrassant mundialment tot i el mal als ulls que fan els seus gràfics a l'actualitat. Han ensenyat part del catàleg per aquest any, la publicació de Yakuza 2 a occident, la versió de The force unleashed, Singstar, Buzz i jocs esportius.

Enllaçant amb Singstar i la seva descàrrega de cançons, han parlat de la linea de jocs per PSN entre els que destaca una ampliació de Ratchet and Clank, amb el subtitol Quest for booty. Han mostrat llavors Fat Princess (XD), Pain Amusement Park, Flower, el remake de Forbidden Siren i Ragdoll Kung-fu. Bona pinta pel remake de Siren i gràficament molt interessant el Flower, però jugablement no se si aportarà alguna cosa.




Una altra nova oferta se suma a PS3 amb la incorporació de Gran Turismo Prologue's Gran Turismo TV, un nou canal de PPV que oferirà reportages sobre cotxes i sembla que és l'excusa perfecta perquè el personal de Poliphony Digital s'ho passi de puta mare conduint bons cotxes. Arribarà a l'agost. Ni paraula de la sortida de Gran Turismo 5.

Com no, s'ha parlat després dels trofeus i del Home. Gràficament Home ha millorat i sembla que ha crescut bastant, amb habitacions especials pels títols First Party i moltes més activitats. Però per variar no han dit data de llançament i com sempre tot torna a olorar a venta de fum.





Una altra novetat seran les descàrregues de pel.lícules, tant de compra com de lloguer, han arribat a acords amb força productores per oferir les seves pel.lícules i a més inclouen la possibilitat de passar les descàrregues a la PSP.

L'hora de la PSP va arribar amb l'anunci d'un nou joc, Resistance Retribution, versió de PSP de la nova franquicia, aquesta vegada en 3a persona, no pinta excessivament bé. Han parlat també de passada de Locoroco 2, Patapon 2 i Midnight Club Los Angeles Remix. Podeu veure al video que es va presentar, només comentar que Valkyria Chronicles no sortirà per PSP, se'ls va colar i de moment només hi ha versió per PS3.




Calia fer una mica d'espectacle i han decidit fer entrar al dibuixant Jim Lee per presentar DC Universe Online, el nou MMORPG amb els personatges de DC. El tio s'ha posat a fer flexions a l'escenari amb una mà XD
En quant al joc, té una estètica clavada als còmics, gràficament fluixet, però la idea és poder crear el teu superheroi o superfilldeputa per ajudar a Superman, Batman and Co. o al Joker, Brainiac and Friends. El joc també sortirà en PC, però no han dit res de quant costarà jugar, ni la data de sortida, té pinta de ser per 2009.





Jack Tretton ha tornat per anunciar, que sustituiran el model de 40Gb per un de 80Gb, deixant el preu igual, però això vol dir que definitivament desapareix qualsevol model retrocompatible amb PS2 al món. El canvi està previst per Setembre. Inmediatament després un altre video d'autobombo de progamadors de diferents companyies explicant les mil i una meravelles de la PS3, us asseguro que no tenien cap pistola al cap. Hem pogut veure també un video amb diferents apostes que apareixeran d'aquí a final d'any, els exclusius Motorstorm Pacific Rift, Little Big Planet, Socom Confrontation, Resistance 2, Naruto Ultimate Ninja Storm i Singstar i els multiplataforma com Ghostbusters, Soul Calibur IV, Quantum of Solace, Resident Evil 5 (s'ha colat perquè surt al 2009), Mirror's Edge, Guitar Hero World Tour i The Agency Online.



I per fi ha tocat posar el que tothom esperava, el trailer de God of War III. Per no faltar a la tradició, han posat una altra CGI, res de ingame, però el que sigui per tenir els fans contents, encara que sigui durant 30 segons. Evidentment ni data de sortida ni res.





Un dels trailers que millor sabor de boca ha deixat ha estat el d'inFamous, joc en tercera persona exclusiu per PS3 amb molt bona pinta tant jugablemente com en l'aspecte gràfic. Han comentat que el joc sortirà cap a la primavera de 2009.





Per fer l'últim anunci, ha entrat un programador de Zipper Interactive, els creadors de SOCOM, per anunciar el nou joc en el que estaven treballant, MAG: Massive Action Game. Serà un joc completament online amb fins a 256 jugadors que podran lluitar en esquadrons de fins a 8 persones. Sembla que tindrà algun tipus de component de rpg o al menys d'alguna manera el nostre personatge obtindrà millores i habilitats. Però per no faltar tampoc a la tradició han enxufat una altra CGI. El joc seria del tipus Frontlines Fuel of war, però en el video tampoc se sap exactament si és en tercera o primera persona. Com no podia ser d'una altra manera tampoc han donat cap data de sortida aproximada.





I aquí ha acabat la conferència, tant avorrida o més que les altres 2. S'han presentat coses noves, algunes bastant vistoses, però una altra vegada cauen en l'error de les CGIs i presentar jocs que trigaran molt de temps a sortir. Donaré l'opinió completa de les 3 conferències en un altre post al final de l'E3, espero que us hagin agradat els posts.

2 comentaris:

Wavedrive ha dit...

"Singstar, Buzz i jocs esportius."
home, si han de fer aquests jocs llavors tenim ps2 per segles :)

I això del home ke es?

Eh aquest blog és com la Razon o el Marca, objectivitat 0. Nomès mirar els comentaris de Xbox i Wii tenen mil videos i el de Sony 0 XDDDDDDDD
així no augmentarem mai el # de visitants XDDDD

Gotcha ha dit...

Si vull més visites el que hauria és de posar més coses de la Wii i la DS XDDDD
El Home és un programa estil Sims o Second life que permetrà (si surt algun dia xD) interactuar amb la gent, iniciar partides, comprar coses online...etc. Ho pots veure en el video, que ara si que ja està penjat :P (si el puto firefox et deixa xD)
I bé, de moment he estat bastant benevolent amb la PS3, als comentaris finals quan acabi tot plegat ja veurem xD