divendres, 4 de juliol del 2008

Herois del nostre temps: David Bravo

Per si no el coneixeu, aquest advocat és una de les veus més notòries en el tema del canon i la SGAE. Potser pensareu pel seu aspecte que és un estirat qualsevol, però res més enllà de la realitat, el tio defensa la seva causa amb un humor bastant fi i amb ironies que fan estralls entre els zoquetes que intenten debatre amb ell. A part de parlar amb la llei a la mà, sap oferir els seus arguments i defensar-los sense fer ús de la demagògia i pena que utilitzen les associacions d'autors i alguns músics. Em refereixo a aquells que surten a fer el gest de la cella per la tele quan hi ha eleccions i a cobrar quan hi ha un concert benèfic. Ha destacat per la seva activitat a internet, la seva feina en defensa dels drets dels usuaris davant dels autors i també l'hem pogut veure en debats a la tele i en una secció al programa del Dani Mateo Noche sin tregua. En fi, que poca gent té els collons de defensar causes pràcticament perdudes i per tant aquí té el seu homenatge.
Aquí us deixo un recull dels seus millors moments en debats amb la presència entre d'altres, del president de la SGAE Teddy Bautista y un dels seus advocats Pedro Farré.
Mireu-lo fins al final perquè no té desperdici.



I aquí us deixo un parell de colaboracions a Noche sin tregua.





1 comentari:

Gloin ha dit...

Exraordinari post del nivell del memorable article del Sr.Gotcha: "Pagar per si de cas"

Per començar trobo a faltar l'etiqueta de secta, per que joder que zokete és el tiu de l'Sgae, m'encanta per que es com la Patiño que no deixa parlar, però sense la vena!!! XDDD Vaya lerdo!!!

En fi una mica més de lo de sempre, per que ens criminalitzen per una cosa que no és il.legal? i pitjor encara: per que haig de pagar al Ramoncin, per fer fots del meu cul i gravar-los en un cd o mp3 o movil o simplement imprimir-ho o enviar-ho per fax als col.legues?

En fi tius espero que mai us baixeu cap canço de la xarxa, per que es possible que a part de gays, potser sereu vampirs....


Salut i que els donguin.

PD: M'encanta comprar al ARISE un cd de Gammaray i que cobri el Ramoncin, la maria del monte o la rossa tetona, que segur que és una gran compositora (?¿??¿!!!) i miller persona O_O