dilluns, 14 de juliol del 2008

E3 2008: Dia 1

El ja mític E3 torna aquest any al seu antic recinte a Los Angeles, quan semblava que s'encaminava a la desaparició, ha ressucitat per mostrar que ens tenen preparat les companyies per d'aquí a final d'any. Ha començat avui dilluns amb la conferència de Microsoft i aquí us deixo un resum del que s'ha presentat.



Conferència de Microsoft: DAWN OF THE CASUALS i MEGATON "final" xD



Com a escalfament han presentat un video del Fallout 3 i han comentat que tindrà contigut exclusiu per PC i 360. El joc té una pinta acollonant i crec que farà les delicies dels fans de la saga i de tothom a qui agradin els temes postapocaliptics.





Hem pogut veure també gameplay de Resident evil 5, a destacar que tindrà mode cooperatiu online, gràficament està prou bé, però continua el camí de jugabilitat marcat per RE4. La data de sortida és el 13 de Març de 2009.





Més gameplay també d'un dels més esperats de l'any, Gears of war 2, amb una bona millora gràfica, dissenys encara més espectaculars i un nou mode anomenat Horde que permet lluitar fins a 5 jugadors online contra manades de Locust. El tindrem el 7 de Novembre de 2008.





Peter Molyneux ha sortit també a parlar de Fable 2, sembla que per fi està acabat i veurem si aquesta vegada aconsegueix tot el que ha promés, que és molt. El joc segueix la vida del personatge que creem des que és un nen, tindrem familia, gos, casa, hipote...no això no xD
El cooperatiu tant online com offline, permetrà que qualsevol jugador entri al nostre món i a més hem de tenir en compte que cap partida serà igual que una altra, la influència del nostre personatge serà molt important. Veurem en que queda finalment el joc l'octubre d'aquest any.





Hem pogut veure també un trailer de Banjo Kazooie: Nuts and Bolts i de Viva Piñata 2. El Banjo sembla realment interessant, sobretot tenint en compte com de malament estem amb els jocs de plataformes, esperem que la creació de vehicles estigui a l'alçada.





Després per l'xbox live arcade s'ha anunciat una continuació exclusiva de l'exitós Portal, un joc de South Park i Geometry Wars 2. I a partir d'aquí ha començat un festival casual que ni us podeu imaginar. Si la 360 ha aconseguit atreure a gran part de l'audiència hardcore, saben que els casuals són els que acabaran de donar la pasta i els que estan movent el mercat en aquests moments. Veient això han copiat sense pietat allò que més èxit té entre els casuals en PS2 i Wii. Nova versió de Scene it!, nou joc per la càmera al pur estil eyetoy que es diu You're in the movies! i Lips, un nou joc de karaoke amb micros amb sensor de moviments inclosos que promet provocar noves pluges torrencials i noves denúncies de l'SGAE. Lips permetrà cantar qualsevol cançó que tinguem al nostre reproductor d'mp3 o això és el que prometen. També hi ha hagut la ració de Guitar Hero IV i Rock Band 2, el que no sabem és si els tios de RedOctane i Harmonix que els van presentar es van partir la cara a la sortida de la conferència.



Per acabar-ho d'arreglar l'interfaç de l'xbox canviarà totalment a l'actualització de tardor, es tornarà 3D a l'estil Windows Vista i tindrem l'opció de crear el nostre Mii...vull dir Avatar. L'actualització permetrà xats de veu de fins a 8 persones i noves formes d'interactuar com poder veure fotos o pel.lícules varies persones a l'hora. Per fi posaran suport pel format 16:10 i es permetrà l'instalació voluntària dels jocs al disc dur per evitar el puto soroll que fa el dvd. A part d'això també han arribat a acords per tenir jocs online d'alguns concursos de la tele i sembla ser que volen posar premis reals. Per últim han arribat a un acord amb Netflix, videoclub online que a partir d'ara permetrà accedir a una filmoteca de 10.000 pel.lícules. En definitiva un bombardeig casual que suposo que serà bastant efectiu sobretot a USA i UK.





Ens han recordat també que d'aquí a final d'any tindrem jocs multi com el nou Prince of Persia, el Pro Evolution 2009 (o pro involution xD), Call of Duty 5 o Mirror's Edge entre d'altres.




Per acabar han fet entrar el president de Square Enix, Yoichi Wada, que bastant humilment ha parlat dels jocs que tenen previstos per 360: els exclusius Infinite Undiscovery, Star Ocean 4 i Last Remnant que també sortirà per PC. Després dels agraiments l'home ha marxat d'una manera bastant sospitosa. De fet ja era sospitós que el cap d'Square Enix estigués per allà. El soso de Don Mattrick (mai oblidarem el mític Peter Moore xD) s'ha donat uns cops més a l'esquena, ha fardat més encara i s'ha disposat a acomiadar-se...en aquest moment ha tornat Yoichi Wada dient que s'havia deixat de dir una cosa, mentres els 2 reien com gilipolles... Enfoquen la sala des de lluny i de seguida tothom ha entés de què es tractava... FINAL FANTASY XIII per 360. Després del trailer s'han pogut sentir els crits de bogeria a la sala, mentres la majoria de pàgines de jocs s'han col.lapsat i suposo que alguns s'han suicidat a l'instant.
No cal dir que a menys que no hi hagi sorpreses brutals demà (tot podria ser), aquesta és la noticia més important de l'E3. Una de les exclusives més importants de PS3 i motiu de compra de molta gent, passa a ser multiplataforma quan semblava una cosa totalment impossible. Però si hi ha una cosa clara en aquest món és que els diners, d'una manera o una altra, acaben aconseguint l'impossible.





Això és tot el que ha donat de sí la conferència en termes generals, demà parlaran Sony i Nintendo i també tindreu aquí un resum a l'espera de que algú es digni a fer la versió loquendo xD

1 comentari:

Wavedrive ha dit...

Oh Peter Molyneux! Impressionant. Pensava ke tots els gurús dels jocs de principis dels 90 habien mort.

És una noticia realment trista per un playstero de pro com jo, que la saga FF passi als odiosos Micro$oft. Tot i ke en honor a la veritat, nomès m'agraden 3 jocs de la saga, i no son precisament els últims.

Bé per finalitzar comentar que gràcies a Firefox no he pogut veure ni un video XDDDD és una pena, em feia gràcia veure el del Mii/Avatar.