dijous, 10 d’abril del 2008

Dragon Ball, la peli. Pero esto que es...PERO ESTO QUE ES


Com suposo que ja sabreu els més frikis de la casa, a finals del novembre passat van començar el rodatge de lo que serà la puta merda més gran de la història del cine, el truño més fresc que li hauràn dipositat a la boca al Sr. Toriyama (déu entre els déus) i la destrucció més absoluta de les nostres infàncies a mans dels FILLS DE LA GRAN PUTA que han ideat aquest residu fecal.

Que no sabeu de que va, o encara teniu esperançes de que es pugui visionar sense un cubell per als vòmits al costat i unes pirules per dormir? Ara us destruiré les vides, malingo style.

DRAGON BALL, THE MOVIE (redoble de tambors i un cagarro al final)

Dades d'interès: Director, James Wong. Productor, Stephen Chow. La idea de que tinguin cognoms japos feia que no es donés tot per perdut, pero nooooooooooooooooooooooooooo, la part yanqui d'aquests retromongols convertirà una obra mestra en una obra subnormal.

Els suposats personatges principals, Goku, Bulma, etc -perque ni oolong ni puar ni merdes amb vinagre- son uns estudiants d'institut (!). En goku és un especialista en en arts marcials al cole que s'enamora de la Chi Chi, però el consideren un pringui i no té cap possibilitat (totalment fidel a la història com podeu veure)

Representa, i dic representa perque encara no hi ha dades oficials, que en Cor Petit és l'antagonista de la història, que ha estat empresonat durant 2000 anys i està molt enfadat, així que es proposa destruir el món, i els niñatos escolars preadolescents han d'impedir-ho a base de trobar les boles de drac abans que el Cor Petit ho faci i aniquili la humanitat.

Al llarg del camí, en Goku es va trobant superfriends com la Bulma, en Yamcha (que es el Hiro de Heroes, ja em direu quina pinta de yamcha té...) i altres que s'han inventat per que tot sigui encara més estúpid, i emprenen la missió anal que mou la peli.

No hi ha massa informació de moment, però a mida que vagi sortint, aniré fent posts amb els flamants depòsits de bilis que treuré quan la trobi. De moment, us deixo unes fotos perque us aneu fent una idea de la medicació que haureu de pendre després de veure això.



-Gñññ a veure si trec un kamehame pel cul i em carrego les katanes perque no sortien a la sèrie-

Aquí el "Gran" Torneig de les arts marcials, que sembla més un combat de la WWF. A veure si fa un cameo l'Undertaker per arreglar-ho

-Las chicas no me hacen caso porque soy gay, mátame por favor Cor Petit, pero sácame la ropa antes y méteme un huevo de esos tuyos por el cacas-

Bang bang, només falta el Bruce Willis i el Van Damme perque sigui La Jarna de Cristal 7


WTF??¿?¿?¿?? I aquesta qui és? La Sado Sayian? La "Tom Clancy's Splinter Sayian"? O una puta que devien estar reventant al rodatge per no suicidarse?

El temps ho dirà, cavalieri.

2 comentaris:

Gotcha ha dit...

Podem estar davant d'una de les pitjos bazofies des de Street fighter. De moment la volien estrenar a l'estiu i al final passa a l'any que ve. L'argument té pinta de ser de riure, ja només que vagi a l'institut, quan en realitat en Goku és retarded és simplement vomitiu.
La 2a foto em recorda a Karate Kid, suposo que incorporarán al personal digitalment perquè pocs humans aguantarien veure en directe el trunyo que podem veure a la foto. La 3a foto no és la de l'actor sinó un doble que té diversos videos fent el saltimbanqui pel youtube XD

P.D.: Els cognoms de director i productor són més xinos que el propi Fede, cap japo ha posat la mà a la peli, només paren la mà perquè caigui la pasta que previsiblement guanyaran.

Wavedrive ha dit...

XD kina gran merda, pero be, que voleu? mai s'ha fet cap peli basada en algo japo (joc/serie d'animació) que sigui ni tan sols minimament fumamble. I mai es fara. I de fet cada cop es pitjor, nomes penso en Doom o Alone in teh dark. Crec -i mireu si es greu el que diré- que l'unica peli que es salva basada en akestes coses es Double Dragon XDDDD Pot sonar a broma, pero era algo semblant al joc, 2 germans contra els camorristas i navajeros i la zorrita de torn.