dijous, 10 d’abril del 2008

Els nostres hamigs els canis

Espero que per culpa del títol no hagueu d'anar directes a l'òptica o a l'hospital amb problemes de visió, però era necessari per entrar en matèria.
Tots heu vist aquests sers coneguts com a canis, realment un equivalent als killos d'antany, però es pot dir que amb un estil molt més marcat. Els cendrers han evolucionat una mica cap a crestes i també altres pentinats de dubtós gust, tranquils que no hi ha problemes per distingir-los.


El mític cani prototipo



La vestimenta no enganya: xàndals, nikes de molles, gorres amb la visera més corbada possible, samarretes horteres i amor per les marques. Altres complements són els ors: anells, arrecades, piercings i penjolls varis intentant emular a Mr. T sense èxit. Com sempre les motos merdoses o cotxes tunejats, fent el màxim de soroll possible, per si de cas ningú hagués notat la seva presència, són indispensables. La versió femenina acostuma a ser semblant, només que amb roba arrapada (és igual si apareix l'efecte botifarra o Big Daddy V Visceras), cabell llarg i sovint tenyit i maquillatge estil Cleopatra.
La música favorita acostuma a variar entre un dels seus ídols, Camarón o el flamenc modern, però també han aconseguit diversificar gustos amb el regaetton i el clàssic bakalao de tota la vida. Els seus enemics acostumen a ser els pijos, als quals en realitat envegen perquè intenten sempre vestir de marca. Però no dubtaran a atacar-los sempre que puguin a poder ser humil.liant-los.


El cani bizco, tampoc podia faltar, com podeu veure va de gala



Algunes activitats favorites són ocupar bancs de parcs i omplir-ho tot de pipes, posar el mòbil a tot volum a qualsevol lloc ple de gent per tocar els ous el màxim possible i que tothom sàpiga que hi són, fer botellón, drogar-se, xulejar, anar a discoteques canis i demostrar el seu baix nivell cerebral. La seva presència a internet és notable, poblant milers de fotologs varis i pàgines tipus votamicuerpo o sexyono, normalment amb fotos seves a quina més terrible i amb gran quantitat de montatges fets amb el paint o algún programa shareware caducat. L'escriptura també és característica, a part de fer faltes d'ortografia estil la que il.lustra el títol (tret que comparteixen amb la resta de generacions post-ESO), podem veure l'estil MuNtAnYa RuSsA, combinat amb escriptura sms, canvis de r per l, sh per s entre d'altres. Un exemple seria Juan Carlos diyievoluciona en Er JuAnKa, ShE_jUanKa, Se_JuAnKa o alguna variant semblant.
Un altre requisit no indispensable (però que sempre ajuda) pot ser haver prenyat a la jenny de torn i portar al món un neng que continui la seva nissaga i subespècie.
Podeu trobar més informació i fotos aquí.

2 comentaris:

maLinGo ha dit...

sA nEnA sHuLa, hamijo...

Wavedrive ha dit...

que hem fet per mereixer aquest post? hem sigut dolents i ens has castigat!!!!!!!! Però no prou, pq podies haver posat mil fotos més XD Es troba a faltar la foto d'alguna cani tipus la juani.
Justament avui parlava d'això amb una companya de la feina, arribant a la conclusió que a partir dels (mal)nascuts en l'any 85 cap amunt s'aprecia un canvi en la seva forma de ser, no solsament quan es té 12-15-18 anys, sinó que ja són diferents de per vida. Una generació per oblidar que aixecarà el pais i ens construirà les nostres cases o -com és el cas d'ara- faràn les carreteres i demés obres públiques.