divendres, 4 d’abril del 2008

Tom Clancy's H.A.W.X.

Ja sabem que Ubisoft està entrant al món casual a gran velocitat, no només amb els Imagina ser insertar ofici qualsevol aquí sinó també amb tota la saga de cuidar animalets acabats en Z XD
Però encara queden altres sagues que podran exprimir també fins la mort abans que els compri EA, és el cas de la seva última adquisició: els drets per explotar el nom Tom Clancy a plaer. A les sagues Rainbow six, Ghost Recon i l'estratègia d'End War, s'afegeix ara Tom Clancy's H.A.W.X, un simulador d'avions que especula amb un futur proper on les corporacions armamentístiques i mercenaris estan prenent més importància que els propis països, provocant conflictes arreu del món. No pinta malament, esperem que estigui al menys a l'alçada de la saga Ace Combat, gràficament segur, ja veurem la jugabilitat. Sortirà a finals d'any per 360, PS3 i PC, és a dir un altre joc per afegir a la campanya nadalenca. Aquí deixo el trailer, enjoy.




1 comentari:

Wavedrive ha dit...

molt interessant rescatar un gènere mort. el vili ja podrà fer servir el seu joystick com deu mana. és una pena que el trailer sigui un videoclip i no mostri imatges de com serà el joc en si.

per altre banda jo continuo apostant que ubi serà absorvida per alguna de les grans, amb el seu màxim exponent en EA.