dilluns, 14 d’abril del 2008

Turisme radioactiu.

"Y ahora puede comerse un bocata de chorizo en Chernobyl, y sobrevivir!"

M'imagino que aquest deu ser el slogan per vendre els tours per la zona d'exclusió i la central de Chernobyl, la qual diuen que és una visita "segura" pero que has d'anar amb un traje Gordon Freeman style, no pots trepitjar res que no sigui asfalt, i si t'apartes del "guia", que deu ser un rus amb AK-47 i màscara de gas, et foten un tret i s'emporten el teu cadàver per analitzar.

En resum, que fa 22 anys una colla de soviètics borratxos van fer petar una central nuclear posant en perill a tota la humanitat i ara ho venen com si fos un parc temàtic.

Desde el comunisme més extrem fins al capitalisme més caspós i rastrero intentant rascar pasta d'on sigui. Una altra civilització pujada al carro de la merda.

Si algú està temptat de jugar al STALKER després d'això, no ho feu, el final del joc es una basura.

3 comentaris:

Gotcha ha dit...

Ara que ha petat la bombolla inmobiliària aquí seria el moment per anar allà i recalificar tota la zona, es podria crear Plutonium World o Fisió d'Or, que guay!
A part, com a extra, pots oferir mutacions gratix i fer anuncis amb alguna tenista buenorra qualsevol Ucraniana XD
Per cert, aquesta noticia només podia ser del Qué! o d'Antena3 :P

Wavedrive ha dit...

doncs em sembla de puta mare que facin això!! soc fan del pais Ukraine. si poguès aniria. jo tius es ke ha de ser una pasada veure la mítica nòria!!!
i sobre l'stalker, el joc te varios finals, l'ultim de tots no esta tan malament. un gran joc que aviat tindrem segona part.

Anònim ha dit...

Collons! aquí hi ha negoci! fem petar Vandellós i transformem Port aventura en Plutonium aventura, Salou que sigui el Fisió d'Or d'en Gotcha i la Sagrada Familia que la pintin de flourescent i tira milles...