dilluns, 7 d’abril del 2008

From my cold dead hands

Un cop mort Charlton Heston, tothom recorda la frase del títol que expressava l'única manera de treure-li el seu rifle, quan era president de la NRA (Associació Nacional del Rifle). Si bé és just recordar-lo com un actor mític i un defensor dels drets civils als anys 60, també cal recordar el seu canvi de jaqueta a posicions ultraliberals: colega de Reagan, Bush pare, Bush fill, president de la NRA, a favor de la guerra (que va rebutjar a l'època de Vietnam) i contra la discriminació positiva, entre d'altres.
En fi, DEP.



P.D.: Algú s'apunta a anar a buscar el seu rifle? XD
P.D.2: ¡HUMANOS YO OS MALDIGO! XDDD

4 comentaris:

Gloin ha dit...

Sens dubte ha estat un gran actor.

O almenys ha tingut sort de poder escollir papers que l’han fet mot gran!!

Per començar només de fer Ben-Hur, la veritat que ja el converteix en un ídol i a sobre guanya l'Oscar XDD.

Però amb els monos s’emporta la millor part, tot i no guanyar un Òscar fa un paper impressionant en una magnifica, clàssica, espectacular i originalíssima peli!!! XDD Felicitats tiu!!

Però després de veure la peli de Farenheit 9/11, el molt gay em va caure per terra, tota lo que te de bon d’actor i de saber escollir papers, ho perd amb la seva merda de vida privada i valors que defensa.

Hauria de ser un model per la societat yankee i resulta que es la vergonya de la resta del mon que no creiem en les armes nien la 2º enmienda!! XD

Em sap greu però ja m’està bé que hagi expirat. Que el bombin per malparit!!

The Anvil of Crom ha dit...

Com a últim homenatge a Mr.Heston us envio la frase final del Planeta de los simios, per si algú no l'ha vist. (Així ja no cal que la miri XD)

¡Malditos! ¡Lo destruyeron todo!

Poz eso! És el que passa per jugar amb armes!!!

Wavedrive ha dit...

és una autèntica llàstima que s'el recordi més per un bodrio com és el planeta de los simios (és la veritat, farà tot el riure que vulgueu la peli, pero com a peli bona i seriosa, no en té res)que per altres grans epopeyas com los 10 mandamientos, ben-hur o horizontes de grandeza. Pel.lícules que duraven més de 3 hores i que no es feien llargues i pesades.

Deixant de banda que fos fan de la destrucció i l'anniquilació (cosa que aplaudeixo), avui ha mort un dels més grans.

maLinGo ha dit...

Ja era hora que palmés el putu iaio subnormal.

Vai a per una birra.