dimecres, 11 de març del 2009

Knight Industries 2009: Edició fletxa de plata

Després de diversos dies sense fer cap escrit al blog, es normal que em trobéssiu a faltar... :P

He pensat que res millor per aquesta esperada tornada que seguir amb al meva ratxa de posts de cotxes...

Sempre, però, uns posts una mica diferents i que no només parlin de cotxes ordinaris fent coses normals.

M’explico, en aquest cas es tracta del vell somni d’infantesa de tota la raça humana i de l’espècie masculina en concret... tot i que suposo que hi haurà fèmines que també hauran somiat i tingut pol•lucions nocturnes pensant en aquest tema!!

Un tema, que no es altre que el de conduir un cotxe de radio control DE VERITAT, i a sobre un F1, un autèntic F1 campió del mon en 12 ocasions.

Si senyors es tracta de les mítiques fletxes de plata, un MCLaren!! Que no deixaré de recordar alguns dels grans pilots que els han conduit: Fitipaldi, Lauda, Senna, Prost, Häkkinen, i ara en Hamilton, ja veureu per que el cito!!
(Si ja ho se, el cap_de_pa del Alonso també n’ha portat un , però mai ha sigut campió del mon amb McLaren, per tant, no es troba a llsita del mes grans!! Ho sento “nano”)

Amb això vull dir que no estem parlant d’un cotxe tercermundista, sinó que es tracta d’una de les companyies mes importants del sector!!!

Entrem en matèria:

Un xaval "friki" de Vodafone, dels cotxes i de McLaren, i de tot una mica i poc amant de treballar (Club el gat pentina), va muntar amb la seva Blackberry de Vodafone i un receptor en un cotxe McLaren F1, de joguina, un sistema via Bluetooth, amb el qual pot conduir per radio control (bluetooth-control) el esmentat vehicle!!

Un cop fet això resulta que el tiu munta un circuit a la oficina, aprofitant que el cap s'en havia anat de cap de setmana i l'havia fet currar, i penja a Youtube la seva frikada i envia un missatge a McLaren explicant tot el que ha fet.

Fins que un dia, el patrocinador principal de la marca Anglesa, Vodafone (molt estimada per tots nosaltres, només recordar el famós grup "pelopo"), suposo que empesa per el seu gran esperit comercial, es posa d’acord amb McLaren i ho munten en el nou MP4-24.

Un cop enllestit el tinglado, conviden al friki en qüestió a Estoril (Portugal), que és on McLaren estava fent els entrenaments de pretemporada, per tal de que disfrutar de la seva idea a mida real, i conduit per l'actual campió del món de F1, l’anglès Lewis Hamilton!!
Val a dir que en principi només el treu del Box i que el condueix per només un tram de circuit, però és un començament!!!

Evidentment te una part dolenta, i es que l’abast de la tecnologia Bluetooth és de pocs metres i s’ha d’anar a darrera el cotxe per no perdre’l... us recorda quan teniu 12 anys i perseguíem cotxes de radio control pel bosc per no perdre’n el control i que no tornessin??? Benvinguts al mon real!!!
Suposo que no funciona amb piles recarregables... o amb una bateria de nokia...

Total que resulta que el nou KITT existeix i és un McLaren MP4-24, que es condueix sol!!! Quina flipada!!

Acollonant!!!
Obligat mirar-lo en HD!!

2 comentaris:

Gotcha ha dit...

Joer, al pur estil 007, llàstima del bluetooth que ja ha quedat obsolet, tot i que per wi fi encara seria pitjor xD
Per cert, si el jefe els veiés fent això en hores de feina...els pujaria el sou :P

Wavedrive ha dit...

juaaaaaaaaaas lo millor la cara del hamilton dient: pero esto que coño es?

és molt impressionant i una excelent forma de fer marketing per vendre de tot, mobils blackberries, cotxes mercedes, vodafones, etc.

visca el club el gat pentina!!! XDDDDDDDD