diumenge, 8 de març del 2009

Stalin vs Martians




Tornen els updates al nostre blog amb aquesta bizarrada que competirà cara a cara contra Starcraft 2, si més no, en carisma. A la web oficial són molt clars: Realment no importa què hi ha darrera el nom o si el joc és injugable. Amb el concepte n'hi ha prou, simplement fa que el cervell t'exploti. Podem llegir quina és la història del joc, tot i que diuen que encara els queden molts buits per omplir:

L'argument ens situa a l'estiu de l'any 1942. Els marcians aterren de sobte en alguna zona de Sibèria i ataquen la gloriosa gent de la Sagrada Mare Rússia. És un moment difícil per l'URSS com tothom sap pels llibres d'història si alguna vegada s'ha passat per l'escola. La situació està ben fotuda, així que el camarada Stalin prèn personalment el control de l'operació militar anti-extraterrestre. L'operació és alt secret i virtualment ningú sap res sobre l'intervenció
extraterrestre. Sota el control d'Stalin prenem control de l'Exèrcit Roig i pategem uns quants culs d'àliens. El que més xoca és que les forces marcianes semblen més aviat una desfilada gay al pur estil dels personatges de Nintendo.





El joc (del que encara tinc alguns petits dubtes de la seva existència xD) està sent programat per 3 estudis russos i se suposa que sortirà aquesta primavera. Una altra de les seves raons de ser és la simplicitat, no tenim construcció d'edifici, ni complicats arbres de tecnologia, tots els reforços els podem demanar allà on siguem i les millores són simples power ups que aconseguim matant enemics. També podrem comprar habilitats com bombardejos i probablement fumades vàries que no puc ni imaginar.



Gràficament no és tant horrible com ens podriem pensar, tot i no estar a l'alçada del que s'estila ara en els jocs ¿d'estratègia? en temps real, però comptant que deu estar fet amb 4 duros, que digui 4 rublos no està gens malament. Es veuen moltes unitats en pantalla i a més prometen que avançat el joc pendrem el control del propi Stalin en forma d'un enorme colós 5 vegades més gran, tal i com era a la vida real, segons el FAQ de la web oficial xD



En fi, probablement no passarà d'una simple curiositat però esperem poder-lo provar i veure realment que han aconseguit els autors de la megafumada+vodka que representa aquesta aberració.
Per últim disfruteu del video de presentació del projecte, amb el ball d'Stalin, simplement impagable:




Stalin vs Martians Pàgina oficial

3 comentaris:

Wisdoom7 ha dit...

ahgahahhaghha XDDDDDDDDDDD kin gran video XDDDDDDDDDDDD!!!!!! akest joc l'em de probar XDDDDDDDDDDD aghaghagahghahgahghaa

The Anvil of Crom ha dit...

XDDDDD

Excel.lent, quin gran joc:

Stalin l'heroi definitiu!!!
Increïble! Espero que el camarada Putin i les seves petroleres hagin financiat una joia com aquesta. Les dictadures salvant el món!!!

Yeahhh!!! perdò Daaaa!!!

Wavedrive ha dit...

quina megaxorrada de joc! XDDD no pasara a la historia, això ho puc jurar XD

jo no recordo a l'escola haber estudiat res de l'historia de russia, però gracies al wikipedia, fara uns mesos em vaig enterar.

tornant al joc, suposo que els amics de europa de l'est, al no poder competir en qualitat de programació, han de fer coses com aquesta. Bravo.