dissabte, 21 de març del 2009

Road to Roma....La champions!!!


Finalment ha arribat el gran dia!!

A partir d’aquí es quan hem de veure si els "Pep show boys" tenen la categoria i sobretot l’ofici que estan demostrant aquesta temporada.

Està clar que no ens ha tocat el rival més difícil de tots, però també cal tenir en compte la importància de jugar la tornada a casa.
En aquest cas, la tornada és al Allianz Arena de Munic, un dels estadis més moderns i espectacular del moment, i que segur que serà una olla a pressió, rollo Mauthausen, però de bon rollo!!!



És en aquest tipus d’eliminatòria on el Barça haurà de fer ús de tot l’ofici que tingui, ja que el partit dura 180 minuts i no 45 o 90, amb la qual cosa és bàsic no encaixar gols a casa, i això el Barça i els culers encara no ho hem entès, i volem sentenciar l’eliminatòria al primer partit.

Està clar que les eliminatòries amb la tornada a fora ens van fatal, i que som especialistes amb grans remuntades europees al Camp nou, però aquest cop no hi ha hagut sort.

Caldrà controlar el partit i matar-lo quan faci falta, si volem ser campions per 3era vegada!!

Jo aposto per una victòria pírrica al Camp Nou i un empat guarro a Munic.

Però el pitjor està per arribar... si passem ens tocarà el guanyador del Liverpool-Chelsea.. però ja en parlarem mes endavant si s’escau... però prefereixo jugar-me el pas a la final a Stamford Bridge que no pas a Anfield.


Visca el Barça i sobretot VISCA CATALUNYA!!

2 comentaris:

Gotcha ha dit...

Espero que els putos diaris no comencin a mensprear el Bayern perquè després ja sabem que passa als boques, que li diguin sinó al president del Mandril xD
Si el Barça passés, la semi pot ser infernal, estic fins la polla d'Anfield i el seu puto never walk alone :P

Wavedrive ha dit...

si passem espero que també passi el chelsea pq no vull tenir el dilema de tenir que triar entre el barça i rafa benitez!!