dimarts, 31 de març del 2009

Mapa sònic de Last FM

Aquest post va dedicat a LAST FM, fins avui una de les millors ràdios online.

Com ja deveu saber, en principi ahir dia 30-3-09, era l’últim dia que es podia disfrutar de la radio gratuïtament.(avui dia 31 a mi em funciona i no he pagat res)

Per tant he decidit que els hi donaré un vot de confiança i els hi dedico el post.

Al loro: He trobat aquesta web, que ha fet un mapa de tots els grups de la base de dades de LAST FM, escoltats per els oients de la radio.


Es força impressionant, o com a mínim curiós!

Es fa difícil explicar el gràfic, però mireu la web i perdeu-vos-hi una rato, sobretot si el feu la part "interactive map", i si esteu donats d’alta, podreu veure els vostres grups escoltats, a veure a quina branca de la musica esteu!

http://sixdegrees.hu/last.fm/

4 comentaris:

Gotcha ha dit...

De moment ho han posposat uns dies, però sembla que no hi ha marxa enrera: es farà de pagament, excepte a USA, UK i Alemanya. Com sempre els drets d'autor destrossen una gran idea. Ells tampoc s'hi han pensat gaire, segurament amb més acords de publicitat podien haver salvat el problema. 3€ mensuals tampoc és molt, però la idea de la radio és que sigui gratuita i que no haguem de subvencionar als mamons de sempre.
Això de l'espectre mola, el que passa que com tampoc ho feia servir gaire, el meu mapa no és gaire espectacular :P

LLAG ha dit...

No he fet servir mai el last.fm, però que fos gratuït era la repera, ara serà un servei car més (fins i tot per 3 euros l'any).

Ara, el mapa de coloraines amb les preferències i relacions musicals dels internautes és senzillament espectacular. Jo sóc fan dels punts negres de l'esquerra!!!

oisinito ha dit...

www.jango.com nens

Wavedrive ha dit...

vaja, el vili es deu estar cagant en tot