dilluns, 10 de març del 2008

Actualidad - 1

Per si no us havieu enterat, José Luis Rodriguez Zapatero ha tornat a sortir escollit com a candidat més votat i previsiblement president del govern central.




El desastre de Izquierda Unida ha provocat que el seu cap de files, Gaspar Llamazares, no es presenti en les properes eleccions generals.



Els lamentables resultats d'ERC també han provocat que Joan Puigcercòs deixi el seu càrrec en el govern de Catalunya per intentar impulsar el seu partit.



Continua la vaga de TMB.



La nena aquella de les espanyes va apareixer morta (algú ho dubtava?).

El Madrid es distancia del Barça en la lliga.

Els Lakers han perdut (notición XD)

Rodolfo Chiquilicuatre serà el representant per espanya en Eurovisión. I a més canviaran la lletra de la cançó per les seves referències polítiques.

















Ah sí, me n'oblidava. I ETA ha matat a un ex-militant del PSOE.

1 comentari:

Gotcha ha dit...

Les eleccions més aviat sorpresa, l'atemptat i la bronca que portaven els peperos semblava que els faria pujar molt. La gent ha anat a votar el contrari i els petits són els primers perjudicats, una merda, però així funcionen les coses.
I el Chiquilicuatre ha humil.liat/ajudat a tve1, presentaran una fumada, però a canvi tindran audiència per una vegada a la vida. A més segurament el suicidi d'alguns eurofans farà un món millor ;)

P.D.: T'has deixat que avui es l'aniversari de Chuck Norris, 68 anys XDDDD