dimarts, 11 de març del 2008

Predicant amb l'exemple

Qué fàcil és parlar malament del GTA. Jo crec que deu ser obligatori per poder ser polític a USA. Per exemple, un tal Eliot Spitzer, governador de Nova York, va comentar això fa un parell d'anys:

"Com tots els pares, se que cada vegada és més difícil protegir els nostres fills d'influències negatives... Hem après que quan l'autoregulació falla, el govern ha d'actuar... Hem de fer més per protegir els nostres fills de l'excés de sexe i violència als mitjans de comunicació... Els contiguts cada vegada són més gràfics, més violents i més sexuals...
Fins ara, res a la llei de l'estat de Nova York prohibeix que un nen de 14 anys entri a una botiga i compri... un joc com GTA, que recompensa el jugador per robar cotxes i pegar a la gent. Els nens fins i tot poden tenir sexe simulat amb una prostituta..."


Obviament oblida el petit detall que els GTA són jocs per majors de 18 anys i que haurien de ser els pares qui eduquin els fills, no les idees d'uns quants polítics retardeds.
Però també es va oblidar de les seves paraules el dia que va trucar a una agència de prostitutes perquè li enviessin una a Washington des de Nova York, mentres estava en assumptes oficials. Si li van enviar una a Washington, m'imagino que debia ser un client habitual i que la pillada només es deu a les estúpides lleis nordamericanes que volen acabar controlant fins i tot quan vas a pixar.
En fi, que el GTA només reflexa la vida real, sobretot la de la majoria d'aquells polítics que només saben parlar d'ell, està clar que es basen en ells per crear els seus personatges.

2 comentaris:

maLinGo ha dit...

Jo es que la palmo amb aquests owneds a polítics yanquis. És un darrera l'altre i a quin més humiliant. Lo que ja no se és fins a quin punt els hauríem de considerar un país amb una doble moral repugnant, perque en realitat aqui passa el mateix però ni tan sols surt a la llum.

Un 10 pels mitjans yankis, per la constant pasarela de draps bruts i per donarnos aquests brillants OWNEDS amb majúscules.

Wavedrive ha dit...

home, doncs jo no ho veig tan greu. Ke digui el ke vulgui i ke folli amb ki vulgui; per algo viu en el pais d e la llibertat! XD
akest home hauria de provar el bully, un joc on pegues als profesors i a las abuelitas. segur ke li encantaria.
em preocuparia ke per culpa de gent aixi es deixesin de fer jocs, pero com aixo no pasarà, mes iwal. lo unic ke aconsegueixen es ke els videojocs estinguin mal vistos per 4 fatxes i aixo em rellisca.

p.d: patrocinat per gameguru XD