dilluns, 3 de març del 2008

Knight Rider: Pontiac VS Mustang

Ha arribat el moment. Heu de triar.



Pontiac Firebird Trans Am









Ford Mustang Shelby





7 comentaris:

Wavedrive ha dit...

Jo em kedo amb el Mustang!!!
No hi ha color!!!

Wisdoom7 ha dit...

Jo no ho tinc tant clar, els dos mencanten pero ja k tinc k triar am kedo am el mustang, es la meva viso de cotxe en tots els conceptes, perke aerodinamica si pots fer servir un V8 de 5.4 litres per moure akest monstre i si a sobre li poses la cobra es a dir un turbo ja es la ostia, pases de 300 a 500HP i sobradament, diuen k pot rendir trankilament fins a 650HP en bancada pero no li fan falta XDDDDDDDDD Ja se k per a tu lluis si k son importants XDDDDDDDDDDDD

Gotcha ha dit...

Com a cotxe prefereixo mil vegades el mustang, però com a coche fantástico prefereixo el trans am. Realment és estúpid perquè el trans am té pinta de destrossar-se només que el toquis, mentres que el mustang és un puto tanc, simplement és qüestió de disseny XD
Tot i així, ara mateix em sembla un cotxe de l'edat de pedra, si agafessin un model més nou hauria de tenir una linia més moderna.

Godanu ha dit...

Jo sóc de l'opinió del gotcha, el coche fantástico és el trans am. I punt! No hi ha discusió possible.
Però clar, posats a comparar 2 cotxes sense el "fantástico" pel mig em quedo amb el mustang sense cap mena de dubte. El morro que té amb aquesta parrilla és impressionant. Independentment de la mecanica que porta, que tela.

Macarrito ha dit...

La part de darrera del mustang no m'acaba de convencer gaire,pero bueno...encara que aquest pedazo de morro,la linia americana y aquest toque tuning...joer,vaya carro!!!No hi ha punt de comparacio.Mustang wins!A favor del trans-am haig de dir que per molts mustangs i cotxes que apareguin sempre sera el coche fantastico.El morro,la unica llumeta,que m'agrada mes,sostre escamotejable,el volant d'avio incontrolable i lo millor de tot,l'humor del kitt...Mai t'oblidarem trans am Knight indutries 2000 pero...els temps passen aixi que...benvingut mustang Knight industries 3000 jajaja.Nomes em queda veure si te turbo boost o no,joer!Ah i els seients ejectables,jooooer,quin fallo,sense aixo ni el sostre escamotejable no se si el nou michael lligara tant,merda!!!
Espero que el peto que li fa a la morena no vulgui dir que no es tornara a montar trios amb la rossa i la morena,ha de ser un ligoncete!!!

Gloin ha dit...

Si si si !!!

Per fi una elecció dificil!!!

Jo estic amb la parròquia. El trans Am es el cotxe fantastico, però el Mustang es impressionanat!!

Només espero que en futurs episodis, el "super porsuit", ttregui els aleronets petits per frenar!!! XDD

Anònim ha dit...

Nois, el Mustang mola però no és el que toca, haurien d'haver respectat una mica les formes característiques i després inflar-lo per on volguessin.

Vull la puta llumeta vermella movent-se ja!!!! Si no li posen el mateix sorollet serà una altra sèrie.