dijous, 6 de març del 2008

Games: Els tapats de 2008 vol.1

L'any passat vaig comentar en el meu blog bastants trailers de jocs, però el que més em va cridar l'atenció va ser Call of Duty 4, que efectivament va ser un dels millors de 2007. La idea ara és posar alguns jocs que prometin, però que encara no han aconseguit tot el hype que mereixen i que comenteu que en penseu. Per començar avui el retorn dels survival horror, gènere que s'estava extingint però que aquest any tindrà molts nous representants entre ells segurament Alan Wake (potser serà per 2009),Silent Hill V i Resident Evil 5.

Alone in the dark 5 (PC, Xbox 360, PS3, Wii, PS2,PSP)

Però curiosament el joc que més em crida és Alone in the dark 5. Un joc d'una saga decadent des de fa temps i en mans d'Atari, una companyia que sembla a les últimes, tot i l'arribada de Phil Harrison XD
El joc porten la tira de temps fent-lo per variar, però en els últims trailers podem veure els resultats: apartat gràfic de qualitat, jugabilitat interessant que permet fer servir el que ens envolta, llibertat de moviment i una banda sonora que promet.
Arribarà a ser dels millors del 2008? La resposta al mes de Maig, de moment mireu el trailer:







Dead Space (PS3, Xbox 360, PC)

D'entre tanta compra de companyies per part de Nazielectronic Arts, alguna cosa bona havia de sortir i pinta que Dead Space pot ser una d'elles.
Aquesta vegada tenim un joc amb una ambientació estil Alien i Horizonte final, on toca inspeccionar una nau minera que demana SOS. Com es pot imaginar, han rebut la visita d'uns amics extraterrestres. A partir d'aquí: investigar que ha passat i enfrontar-se a aliens infecciosos i mutants varis que cal esmicolar a conciència.
Com tota l'última fornada de jocs tipus survival, sembla més enfocat a l'acció que a l'ús d'items estil aventura gràfica, coses de l'invasió casual, que hi farem XD
Realment valdrà la pena? És probable, tant a les imatges, ambientació i argument com al trailer apunta qualitat:


1 comentari:

Wavedrive ha dit...

es veritat. l'alone in teh dark te bona pinta. no te res a veure amb l'1 (no gràficament, que és evident, sinó per la història i el desenvolupament en el joc). Pero el ke més m'agrada dakesta 5ª part és que em recorda moltisim al millor survival horror de la història: Biohazard 1.

Viam ke tal akest dead espeis. El trailer ensenya poc. I la il.luminació em recorda al doom 3, o sigui: que alguien encienda la jodida luz que no veo ni torta!!!!!!