divendres, 26 de setembre del 2008

Crisi americana XXL


Doncs res; ja que aquest blog és llegit per tot el món global amb tant d'èxit; amb el post d'avui, i perquè tothom ho sàpiga, em vull cagar amb la gran potència mundial: EEUU. ¡Qué grandes! I que gran la seva crisi; tant gran que arrastra a tot el món. Van caient com mosques (més aviat moscardones) des que fa un any aproximadament va esclatar la crisi de les "subprime" (bazura): Lehman Brothers(la foto), Merrill Lynch, Fannie Mae, Freddie Mac, AIG, WaMu,...tots quebrats i alguns rescatats. I ara, en aquestes últimes hores, sabrem si s'aproba el pla anticrisi del senyor Paulson. Després de saber si s'aproba o no, el primer debat entre McCain i Obama. I a continuació vindrem tots nosaltres: catalans, espanyols, europeus... que el que estem patint ara no és res, d'aquí uns anys tocarem terra i ens aplastarem els morros. ¡Zas en toda la boca!
Només vull dir una última cosa perquè sé que aquest tema d'avui és fastigós però pitjor són uns videos d'uns posts anteriors XDDDD: 700.000 milions de $$$$ per arreglar Wall Street més el que porten gastat fins ara... i després diuen que no es pot fer res contra la pobresa i la fam del 3er món (que sóm nosaltres, no us penseu...XDD)

PD: I perquè quedi constància per si es pot recuperar aquest post d'aquí uns anys dir que corren rumors que el primer banc que petarà aquí serà el BBVA (sí, el de la lliga...) Deixem temps...a veure si els vidents l'encerten.

2 comentaris:

Wavedrive ha dit...

noooooo! per favor no perdeu la fe en els nordamericans!! ells son els nostres salvadors! ens van salvar dels nazis, dels japonesos, dels arabs i ara ens salvaran de la crisis! Visca Bush, mc-decard-cain, obama i la zorra de la Palin!

Gotcha ha dit...

La veritat és que no volia parlar del tema però si voleu que faci un post el faria directament d'Espanya perquè la situació real fa més por que la d'USA. Lo del BBVA no m'ho crec gaire, però si que moltes caixes estan bastant malament Penedès, Kutxa, BBK i algunes més, així com el Banc de Sabadell, el Banco Pastor i el Popular, que segurament es fusionaran. La festa comença ara i el subidon al 2009!