dilluns, 15 de setembre del 2008

Google Chrome

Fa uns dies va sortir l'explorador del google: Google Chrome. Curiosament basat en l'explorador d'apple Safari (per cert quin nom tan vomitiu), té coses que m'han agradat i altres que no.
Com tots els exploradors d'ara inclou el fantabulós sistema de pestanyes, menús molt simples i intuitius i un bon sistema de favoritos. Però sens dubte el millor d'aquest explorador és la poquísima memòria que consumeix i que triga 0 segons en obrir una finestra nova de navegació. De record.
Fins aquí les coses bones, ara venen les dolentes. Sembla que té fortes incompatibilitats amb el flash i el shockwave el que fa que el famós error del Firefox amb els videos, en el Chrome no nomès esta present aquest problema, sinó que encara falla més.

Podriem dir que el resum és el següent: és una beta. Si arreglen els errors comentats serà sens dubte el millor navegador. El seguirem d'aprop.

1 comentari:

Gotcha ha dit...

Mentres falli amb el flash res de res, de totes maneres ho tindrà difícil amb tota la competència que hi ha, al menys espero que apallissi el firefox els collons xD