dijous, 25 de setembre del 2008

Viva la fiesta!


Després de mesos sense escriure res (perdó) torno a escriure en aquest super blog gens casual. A veure si agafo el ritme (de fet tots hem d'agafar ritme, ja que la cosa ha decaigut) i ara que ja estem a setembre i comencem el curs escolar i tornen les entregues de fascicles (cada any més sorprenents) continurarem penjant posts molts d'ells sense sentit i d'altres (en compte gotes) amb algo més de sentit.
El d'avui serà sense sentit. Us presento pel mòdic preu de 1.300€ (begudes a part) un super bar portàtil: fabricat en alumini, capacitat de fins 10 ampolles d'alcohol (de què sinó?) de 750 ml i 6 ampolles de litre. Diferents espais pel gel, els tovallons, els gots, les palletes i el que foti falta. Es guarda tot en una maleta que pots transportar fàcilment amb rodes allà on vulguis pillar la taja. Per tornar a empaquetar-ho tot un cop tajat ja és més difícil però bueno això és una altra història.
En fi, ja us ho he dit, sense sentit. I més havent passat ja totes les festes majors... vaig tard, demano disculpes altre cop. XD.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

i deien que estem en crisis....

Gloin ha dit...

Ei tius quan comença la recolecta per comprar-la?

Es pot connnectar al cotxe???

XDD

SALUT!!!

Gotcha ha dit...

És massa per una festa major, que no mereix més que garrafón i calimotxo. Jo crec que serveix per festes improvisades de gent forrada. El preu és un puto timo, crec que molta gent prefereix les prestacions del maletero del cotxe quan fa botellon xDDD