dimarts, 30 de setembre del 2008

Opciones más fáciles para jugadores casuales XD


Gairebé tothom espera amb candeletes el Gears of War 2; el dia 7 de novembre el tenim aquí. Serà un bon regal pel meu fill ja que el dia 14 de novembre farà 2 anys XDDD. Però us volia comentar una altra cosa.
El passat 17 de setembre es va fer la presentació a Madrid del GoW 2, on va assistir-hi el màxim responsable del joc: Cliff Bleszinski. Xafardejant la secció de videojocs del diari 20minutos en suport digital vaig veure que li havien fet una entrevista, i la primera pregunta diu molt d'aquest diari que, tot i publicar i actualitzar les notícies ràpidament, les informacions són una autèntica basura i sense cap mena de sentit. Aquesta primera pregunta diu així textualment:
"Gears of War se considera un videojuego para "jugones", sin embargo en Gears of War 2 se ha pensado en los jugadores casuales y se han incluido opciones para hacerlo más fácil, ¿esto es "culpa" de la Wii y de la moda de los juegos para todos los públicos?"
Fastigós, oi. Doncs sí.

3 comentaris:

Gotcha ha dit...

Els del 20 minutos són subnormals perduts en la seva majoria i la resta són becaris que no tenen ni puta idea de res. Per curiositat mireu algun dia els comentaris de les notícies, els posen a parir sense pietat.
En quant al Gears 2, serà dels jocs més importants de l'any i de casual ben poc, de fet Epic odia la Wii i ja han dit que mai faran cap joc per aquesta consola.

Gloin ha dit...

A mi la pregunta em sembla de puta mare i digne de figurar al nostre blog!!!

Que els donin als casuals!!!

Wavedrive ha dit...

GW no és un joc casual però tampoc és el joc menys casual de la història.
Tampoc el consideraria un joc per "jugones" (suposo que es refereixen a hard gamers).
Crec que és un joc equilibrat amb una gran qualitat tècnica. Llàstima que sigui de micro$oft...