dimecres, 16 de gener del 2008

Això és arquitectura amb sentit!!!



Doncs sí, a vegades pots trobar-te arquitectes i propietaris que més clar aigua. No es foten palles mentals buscant raonaments al perquè fan les parets tortes, la coberta de formes abstractes, finestres que no serveixen per res, colors impossibles, etc... Moltes vegades es busca un sentit a una idea que t'ha sortit de fumar-te un porro i dibuixar; però clar, al teu client no li pots dir això... t'has d'inventar que l'emplaçament del solar i el seu entorn "et demanava" que l'edifici fos en forma de "cagarro". Anda ya!!! Si els arquitectes cobren el que cobren és per fer front a les despeses que comporta mantenir una plantació de marihuana a casa per tenir idees i trobar-li un sentit. Aquí us deixo escrita la història i els resultats. M'encanta: "zas en toda la boca!" Directe, sense floritures, contundent i amb sentit:

"El ciudadano Mark Easton de Utah, disfrutaba desde su casa de unas bonitas vistas a las montañas del Este, hasta que llegó un nuevo vecino que compró unas tierras frente a la suya y se construyó un hogar.
La nueva casa superaba en poco más de medio metro la altura máxima dictada por las ordenanzas, y Mark, que estaba rabioso por haber perdido las vistas que tenía, lo denunció por construcción ilegal.
El nuevo vecino fue obligado a hacer una costosa reforma para disminuir la altura de su casa, y como venganza aprovechó para redecorar su fachada con un “cactus abstracto” con el que saludar cada mañana a su vecino."

3 comentaris:

Gloin ha dit...

Collonut, Si mai em puc fer una casa amb les dimensions i els vistes del tiu aquest, em plantejaré seriament de posar algun logo... o potser hi poso un emoticon d'aquests!!!

Hi posaré aquest: XD

Wavedrive ha dit...

com mola XD en cualsevol cas jo en comptes d'haver-lo denunciat, haguès contractat uns sicaris per que violessin a la seva dona i filles. I si tinguès fills, que els segrestin i els venguin al Javier Gurruchaga.
així es com funciona el mon; sense pietat. Si tu eres cabrón, yo lo puedo ser mas. Que tingui un bon dia.

Gotcha ha dit...

Mark Easton de Utah-->ja sabem que són uns fills de la gran... XD
El tio té 2 opcions: o posar-li davant alguna cosa que faci mal a la vista per compensar o bé venir directament amb una màquina amb una bola de demolició i que així sapigués amb qui se les eia (a l'estil kevin spencer XD).