dilluns, 14 de gener del 2008

Chocolate



Un títol que s'escau molt venint de mi xDDD En realitat es una nova peli del director de Ong bak i Thai Dragon, aquelles pelis de muay thai que es van fer bastant conegudes no fa gaires anys per ser bastant espectaculars i dur la publicitat de "sense dobles". Sembla que les 2ones parts d'aquestes pelis estan en camí, però a més han reclutat una nova estrella d'arts marcials, en aquest cas una noia, Nicharee “Jeeja” Vismistananda, que veient el trailer promet bastant. L'argument és senzill com ha de ser en aquestes pelis: una noia autista amb facilitat per les arts marcials ha d'aconseguir diners per salvar la seva mare malalta. Tornar a l'estil Jeet Kune Do de Bruce Lee però amb més escenes impossibles pot ser una bona opció per un gènere en hores baixes. A veure si continua la tendència, perquè es necessiten nous herois amb urgència, els que teniem ja tenen una certa edat :P


2 comentaris:

Wavedrive ha dit...

no em convenç ke la prota sigui una tia. elles tenen 2 ventatges: més elasticitat que els tius i sempre ke es trobin un paio més fort que elles poden recorre a la clàssica i efectiva patada als ous.

a més estic cansat de tant kunfú. ara lo ke mola es donar cops de colze a lo muaytai. Espero ansiosament la segona part de thai dragon. i a akesta noia que se la follin ke per això estan les ties no per donar puntades de peu.

Godanu ha dit...

Em quedo amb lo més important del teu comentari: "a aquesta noia que se la follin ke per això estan les ties".