divendres, 18 de gener del 2008

El Jefe Maestro un "segundón"??!!

Doncs sembla ser que el Jefe Maestro no pot ser el prota de la peli d'Halo perquè no se li veu la cara. ¡¿Pero esto que es?! Com ha de ser un personatge secundari d'una peli basada en un joc en primera pesona? Serà que no li poden posar "la cara bonita" d'un actor del tipus Johny Deep, Brad Pitt o George Clooney? (Joer quins 3 que acabo de posar per ser Jefes Maetros, ja ja ja!) Podria haver estat molt bé posar de protas en el seu moment a Steven Seagal, Chuck Norris o Van Damme amb "casco" i per tant sense "cara". Olé! O millor John Travolta. Imagineu-vos al gran Jefe Maestro treient-se el casc per primera vegada en sa vida, moment crucial i punt àlgit de la peli i apareix el Travolta amb el "jeto" de Pulp Fiction i per tant amb patilles, ulleres de sol i fumant. JA JA JA. Quin descojone de peli que seria! De l'alçada de la peli Dynamite uns posts més avall. Estar clar que necessitariem l'Arnold (ja sabeu el seu cognom: Governator) en els seus millors moments
Bueno, PROU !!! Que és un tema molt serio. Feu les vostres "cabories", com diria Montilla. S'accepten suggeriments. Y sobretot, recordeu que no sóm casuals.
Aquí us deixo la noticia:

http://www.20minutos.es/noticia/334705/0/halo/secundario/masterchief/


P.D. : Ei, Gotcha, ara que cito el president Montilla, s'hauria de buscar el video del discurs del Montilla a l'APM, que és del nivell del Viva la fiesta del Rajoy.
Ei, Wave, vull més dades per completar la fitxa tècnica de La Garriga. Si pot ser continuant el reportatge fotogràfic amb títols a peu de foto millor. "El palau de la meri" JA JA JA. Ja me la imagino en el seu "trono".

3 comentaris:

Gotcha ha dit...

Anem per parts xD
Normalment aquest tipus d'idees venen de part dels productors que es pensen que així fan algo i no dels guionistes, de totes maneres l'autor de la idea ha de tenir una mort lenta i dolorosa. Ja ho hem parlat més d'una vegada que no volem que s'adaptin els jocs, això no ho volen ni els casuals. Volem el joc amb personatges reals, ni més ni menys. Els canvis sense sentit fan pena i aquest pot ser un dels pitjors. A V de Vendetta l'actor no ensenya mai la cara i que collons importa? Té més carisma que la majoria de subnormals protagonistes de moltes pelis. A més el jefe maestro no ha d'ensenyar la cara i si ho hagués de fer ha de tenir la cara d'en Batista com tots sabeu XD
Lo del Montilla m'ho apunto ;)

Godanu ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu. Gracies per acabar el post perquè m'havia emocionat amb la idea del Chuck Norris... XD Però, hòstia, per Déu SÍ el Batista és Master Chief i tant!!!

Wavedrive ha dit...

bueno el xavi ja ho ha dit tot. mai hi ha hagut ni haurá una peli decent basada en un videojoc. I al inrevès, els jocs basats en pelis tampoc solen ser bons.