dimecres, 23 de gener del 2008

TNA wrestling: Abyss

La TNA és una altra lliga de lluita lliure professional diferent a la WWE, amb coses semblants, però en general més hardcore (i ja sabeu que en aquest blog quant més hardcore millor xD). Si bé sabem que la lluita lliure és un espectacle més aviat de circ, amb molt de teatre i actuacions varies, no vol dir tampoc que no es facin mal. Però de fet hi ha alguns lluitadors que justament l'espectacle és que aguantin el mal. És el cas de Monster Abyss (recorda a un tal Mick Foley/Mankind), un lluitador que li agrada acabar els combats omplint el terra amb xinxetes i fer aterrar al contrari allà o bé (i passa sovint) aterrar-hi ell mateix. També ha lluitat amb filferros punxants i l'estoven amb tota clase de mobiliari i material esportiu xD
No cal dir que les pallisses que rep no són de veritat, però el que si és de veritat és quan es clava les xinxetes o els filferros. Tampoc vull dir que el seu únic mèrit sigui aguantar aquestes coses, és un bon lluitador, teatrero quan toca i espectacular.
Aquí un petit video per veure tot el que arriba a rebre.



I un clàssic tribute musical:



Edito per comentar que el mes que ve farà un altre combat amb ring de filferros punxants i demés items dolorosos contra Judas Mesias, un altre sonat que escup "sang" per la boca, ja posaré algun video per aquí quan es faci. No us penseu que aquests combats els fan cada 2x3, diria que a la TNA només va fer 1 i va ser contra un àrab que es diu Sabu que també està com una cabra, en els videos surten imatges, és el que va de groc.

3 comentaris:

Wavedrive ha dit...

ho sento pero no em crec res:
xinxetes i filferros de plàstic, cadires i taules preparades...
avui en dia crec més en la capacitat tecnológica d'enganyar amb il.lusions i trampes que en l'estat físic dels americans. i sino ke li preguntin a david copperfield ke va fer desapareixer l'estatua de la llibertat.

p.d: si akesta lliga fos d'un pais asiatic encara potser m'ho creuria, pero venint dels yankies... casi ke no.

Gotcha ha dit...

Mira't els videos amb bona qualitat i després pots opinar XD
Pensa que això només ho fan alguns i de cap manera cada setmana.
A petició popular podria posar algun video bastant desagradable amb una infermera treient xinxetes a un pavo o un altre que li queda bastant troç de carn penjant a l'esquena :P

Godanu ha dit...

Ostres, quina penya més chunga. La veritat és que no és que es clavin 4 xinxetes, n'hi ha un sac ple!!!!! Joder; i el filferro no sé si punxa molt o no però segons el Gotcha podries trobar-hi algun tros de carn enganxat (cuixa o pexuga?) Aquests yankees clarament estan en un periode de recessió.