dijous, 21 de febrer del 2008

Gears of war 2

Tot i que s'intuia que s'anunciaria aquest any, no s'esperava que sortís aquest novembre, justament 2 anys després de la sortida del primer en xbox360. Però després d'ensenyar les noves modificacions que ha fet Epic al motor UE3 ho han deixat anar: Gears 2, novembre de 2008 i només per xbox360 (PC en un futur? això si els de Epic no continuen renegant del PC com fa últimament -_-u). Només hi ha un teaser trailer de moment per anar fent boca:



I aquí la demo tècnica amb les novetats pel motor UE3: a destacar entorns destructibles, nous efectes d'aigua i millores en les físiques.

6 comentaris:

Gloin ha dit...

Bé, bé, bé, molt bé!!!

El motor ut3 es impressionant, sobretot el tema de líquids, i especialment la aigua... joder és increïble com es mou en les ones amb el vent quan dispara el paio!!!

Ara, el tràiler del gears 2 es impressionantment ronyós, roïn i nefast!!! amb el motor que tenen podrien currar’s-ho una miketa mes.

En fi, Vili, aquest podria ser definitivament un dels jocs que et deu el Casal de l’Ametlla, ja que no surt per pc. XD


PD:Joder es impressionant Lost, i el Blazing Angels 2 es ronyós!!

Macarrito ha dit...

Estic amb en Boada,el motor grafic es tremendo i han buscat nous efectes i aplicacions que si despres realment s'ho curren i els aprofiten be,faran que aquest Gow2 marqui diferencies.El trailer...que vagos i burros,com sempre que es te una franquicia que funciona ja no s'ho han currat gens i pitjor encara...es patetic.I sort que heu posat aquest trailer,n'hi ha un altre que es veu a un america imbecil amb una motonabo d'aquestes tallant la pantalla de projeccio i fent molt soroll,despres es veu que es de plastic i s'ha trencat perque...Diu que sera un joc molt guay i marxa com va arribar com un subnormal.

Wavedrive ha dit...

per parts.

del trailer del GW2 es poden treure 0 conclusions, ja ke hagués estat el mateix posar una pantalla estàtica ke digués: GEARS OF WARS 2 november 2008.

En kuant la demo del motor.
primer: deixa bastant ke desitjar veure una demo tècnica en un video de youtube, pero si, serveix per donar una idea de les novetats.

segon: akesta demo esta feta en una estació de treball amb una potencia equivalent com a mínim de un QUADSLI-GF9800GTX. Ja veurem ke keda de tot això en la xbox360.

i tercer: Era necessari fer akestes modificacions si volen competir contra el cryengine2.

I un detall més: fijo ke surt en PC, això si, un any més tard que el de 360, com l'1.

Wisdoom7 ha dit...

Ahghhgghj mencanta el render en 3d del unreal motor i gears of warrr
i la presentacio es una merda pero mencanta xDDDDDDDDDDDD

Godanu ha dit...

Joder, no m'he passat l'1 que ja ve el 2. Tinc feina, molta feina... però l'halo 3 m'absorveix totes les hores de joc que tinc, que són poques.

Gotcha ha dit...

segon: akesta demo esta feta en una estació de treball amb una potencia equivalent com a mínim de un QUADSLI-GF9800GTX. Ja veurem ke keda de tot això en la xbox360.

Crec que la demo corria en una xbox, de totes maneres gràficament es veu com l'1 a la 360. Com sempre les consoles amb una merda de ram i de gràfica les aprofiten fins la mort, es nota que està fet pels creadors del motor perquè la resta de companyies estan fent jocs amb l'UE3 que donen ganes de trallar. Igualment trobo que el motor està bastant desfasat, no sembla que puguin arreglar el problema de les textures i l'streaming d'informació i això afecta també als jocs en PC.