dilluns, 11 de febrer del 2008

Techno viking compilation

Després d'un parell de setmanes sense participar al blog, torno pegant amb força! Primer de tot donar un parell de palmades a l'espatlla del Macarrito perquè es recuperi ràpid i pugui tornar a donar Gaaaaaaaas!!!!! amb la moto. Peu en xapa, gas i violència. (el comentari de la necessitat d'una cota de malla molt encertat)
També vull tornar a felicitar per millonèssima vegada al Wavedrive pels seus grans reportatges fotogràfics. (A veure quin dia amb convides a una sessió fotogràfica d'aquestes, em faria molta il·lusió poder mantenir una conversa amb una de les models que coneixes sobre l'interessant món de l'aparellament dels pingüins Emperador).
I com no, també animar al Gotcha perquè continui fotent canya amb els seus posts gràcies a la seva visió crítica de l'actualitat. Sempre sap com posar els punts sobre les "is".
I bé, després de tot això, i com heu llegit en el títol del post, us deixo amb una compilació del "gran Techno viking" que feia dies volia penjar en aquest blog gens casual. Suposo que molts de vosaltres coneixeu en "viking". M'encantaria que un dia es presentés al Bàsic per moure una mica l'esquelet i animar la festa. Ell i molts dels "colegues" que surten en aquesta compilacio. Riuriem una estona.
Pels que no conegueu aquest "personatge" dir-vos que, com no, a la videoteca mundial de You Tube trobareu el video original i totes les demés versions que no són poques. Jo us diré que a part d'aquesta que penjo, l'he vist ballant la cançó de barrio sesamo i els caballeros del zodiaco. I és que realment, com diuen molts seguidors d'en "viking", ell no balla la música sinó que és la música qui balla al Techno viking.


2 comentaris:

Gotcha ha dit...

En el meu cas espero poder seguir posant els fills de puta en el lloc que mereixen, tot i que normalment se surten amb la seva, si algun d'ells m'està llegint (que segur que si XD), em cago en la vostra calavera XDDDD
Pel que fa al video pràcticament es pot dir que és casual per 2 raons:
1. És de l'edat de pedra XD
2. No és l'original XD

El millor és el moment buitre a la tia del cabell blau (probablement una cosina llunyana de Natalie Portman xD) que és tallat d'arrel pel techno viking, si veieu l'original vereu com és caga a sobre el palurdo XD

Wavedrive ha dit...

KIN VIDEO!!! XDDDDDDDDDDDDD
M'encanta la música XD

I els balls de la penya en el parc.

Pero lo millor:
-he tio quieres un trago de agua? Cuidado que esta fria.
-Ok...
I despres d'un sorbo, es posa a ballar com un boig. A saber ke deu tenir akesta aigua!

Sensacional.