dilluns, 11 de febrer del 2008

Project offset



Quantes vegades no hem recordat els clàssics Heretic i Hexen sense emportar-nos les mans al cap pensant que no han fet res semblant? No, em sap greu però el Dark Messiah of Might and magic i altres merdes que no mereixen ni ser recordades no arriben ni a la sola de la sabata a la mítica saga i la saga Thief és un altre rollo totalment diferent.
Pot ser que aquest joc (amb un títol provisional per cert xD) sigui un successor digne? De moment el poc que s'ha vist pinta molt bé: 5 classes disponibles, combinant vista en 1a i 3a persona, dissenys espectaculars i uns gràfics prou decents que suposo que milloraran a la versió final. Doncs res, mireu el video a veure que us sembla.

P.D.: En principi surt aquest any per PC i Xbox360 (xbox sanrokumaru, ho poso per atreure busques japoneses al google XDDD)




2 comentaris:

Macarrito ha dit...

-Jo havia jugat mes que res a l'Heretic,era aquell que podies triar entre 3 paios diferents,no?
Aquest sembla prou interessant,nomes en surt 1 pero el moviment sembla prou fluid i controlable,ho anirem seguint de ben a prop,oi?

Wavedrive ha dit...

es complicat comparar qualsevol joc a heretic/hexen, jocs del any de la quica. De totes formes, salvant les distancies, heretic/hexen tenien un ambient super fosc, sempre estaves dins de castells i les pokes vegades ke sorties fora era de nit o el sol no existia.
El joc te bona pinta i, valga la redundancia, te la pinta de rekerir un ekip ultra potent.
el més extrany de tot és que surti akest any i encara no tinguin nom oficial.

un cop més es demostra la bona salut que estn a atravessant els videojocs no com pasa amb el cine.