dimecres, 27 de febrer del 2008

Starship troopers 3: marauder

Està clar que Starship troopers és una peli que ha marcat als participants d'aquest blog i a molts aficionats a la ciència ficció. Dirigida per Paul Verhoeven, amb actors de 2a categoria (sent generosos xD), parlava d'un futur dominat per un règim feixista que impulsava a la població a aconseguir la ciutadania servint a la seva pàtria. Després de l'atac d'una raça d'insectes alienígenes la propaganda del règim preparava una croada contra els seus nous enemics insectes.

La peli barrejava la comedia d'adolescents, la ciencia ficció i l'humor negre a parts iguals. Molts critics (ja sabem com en són de retardeds) la van veure com una apologia del feixisme, quan en realitat era tot el contrari i a més feta amb una mala llet increíble. La propaganda per allistar-se, frases com la d'un orgullós veterà sense cames: "hijo, el ejército hizo de mi lo que soy hoy en dia" o els uniformes de las SS, tot una exageració dirigida principalment a EUA que a sobre et feia partir-te de riure.

Però clar, sempre hi ha d'haver algun imbècil (i fill de puta xD) que faci una segona part que vagi directament a dvd, amb troços reciclats de la primera i gastant-se 4 duros.
Aquest any s'estrenarà una 3a part, amb el retorn de Johnny Rico i sembla ser que amb més pressupost, però per desgràcia sense la direcció de Verhoeven. Suposo que serà millor que la 2a, però tampoc em promet gaire, espero equivocar-me. Aquí queda el trailer.


5 comentaris:

maLinGo ha dit...

La primera va ser un cop de sort d'en Verhoeven, universalment conegut per fer trunyots de primera categoria. No em sap greu que el substitueixin, però serà casi impossible aconseguir el mateix equilibri humorístic de la primera part. Allò va ser potra, i és irrepetible.

Gloin ha dit...

En fi només la frase "is a good day to die..." ja em recorda al Starcraft, com al primera.

A l'espera del starcraft 2, aquesta pot ser una molt bona noticia i una gran espera, mentre no poguem anar a fer cua al fnac per comprar el joc amb friki edition amb samarretes i clauers.

Suposo que sera peli ronyosa pero obligada de veure al cine amb el pack maxi-crispetes i cocacola de 3 litros.

PD: MEDICOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Macarrito ha dit...

Realment no espero gaire,es mes lo que diu en malingo,no espereu cap miracle ni inspiracio divina.
A mi personalment per molta pasta que es gastin si no te un bon argument i dialegs....poden fer lo que vulguin,una altra merda.

Wavedrive ha dit...

Joder el mon al revès. Soc optimista amb akesta peli XDDDDDDDDDDDDD
Vist el trailer, no té mala pinta (estem parlant de la 3era part de Starship troopers, no de blade runner per exemple).
Això sí, trobo a faltar a la Denise Richards i al medico prodigio nazi de la primera part.

Joder!!! i al tio akell ke surt a tot arreu i no és ningu!!!
Ja esta!! MICHAEL IRONSIDE! (he trobat el nom en el blog del gammak XD)

RECIOS DE RICO!!!!

Godanu ha dit...

Ufff, no sé si em convenç gaire a mi. No trobo que foti gaire bona pinta per més pressupost que tingui. Ja veurem que tal serà, mai se sap...