dilluns, 11 de febrer del 2008

Sense cap mena de vergonya

Un tal Julio Fernández, president i productor de Filmax va declarar a la gala dels Goya que s'hauria d'actuar contra la pirateria (pirateria per ell com per tots aquests retardeds és igual a copia privada) tal i com s'actua contra la pederastia i el terrorisme. A un diari gallec declaraba això després:

"- En la gala de los Goya exigió medidas contundentes contra la piratería.
- Es que es un escándalo de tal magnitud que no saben por dónde cogerlo. A través de internet se ve todo y la gente se enorgullece diciendo que se ha bajado diez, quinientas, dos mil películas. Me pregunto qué diría si se robase en los supermercados y luego se vendieran esos productos en la puerta. Para acabar con la piratería necesitamos medidas urgentes y con la misma fuerza que las empleadas contra el terrorismo y la pederastia. Es una cuestión de ética y de valores. No todo vale.
[...]
- Pero luego está internet.
- Las compañías de telefonía saben si alguien está bajando productos. Es igual que cuando controlan a pederastas y terroristas. Sólo el pasado año hubo 200 millones de bajadas en España. Lo que sucede aquí no pasa en ninguna parte del mundo. Somos el segundo país, después de China, en piratería".


Al dia següent va aparèixer aquesta noticia:

La Fiscalía pide seis años de cárcel para Julio Fernández por el desvío de 50 millones

BARCELONA.- Ni 24 horas después de que el productor y presidente de Filmax, Julio Fernández, cargara contra la piratería tras recoger su quinto Goya ha trascendido que se enfrenta a penas de cárcel que van de los seis a los ocho años por haber cometido supuestamente otra clase de piratería. La Fiscalía de Cataluña lo acusa de delitos de alzamiento de bienes y apropiación indebida por descapitalizar la compañía Ivex Films. Los acreedores le reclaman nada más y nada menos que 50 millones de euros. Está previsto que el juicio se celebre la próxima semana en la Audiencia de Barcelona.

Quines mesures hem d'aplicar llavors contra la gent que roba 50 milions d'euros? Deixo la resposta per vosaltres perquè tampoc vull que ens denunciin i tanquin el blog XDDD


De totes maneres li dedico aquest OWNED

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

5 comentaris:

Wavedrive ha dit...

Vaya fill de puta. Però malauradament és un més dels mils que hi han que no tenen ni puta idea de la vida i que estan veient com cada cop són menys rics.

Espero que morin apunyalats.

Akesta es la meva resposta, ke tankin el blog si tenen collons.

Macarrito ha dit...

Si,es poden queixar,pero si ho fan publicament i amb tal magnitud,per deu,per lo menos que no els enganxin despres dels collons per estafar 50 kilos.Joer es que aixi perden tota la credibilitat,jajajaja.Ja li esta be per bocamoll,a aquest tio ja l'enganxaran els acreedores,jajaja i faran lo que es correcte.El cremaran a foc lent mentres es corren a sobre seu pero vigilant de no apagarlo,jajajja,he dicho.

Shizu ha dit...

Un màxim de 5 anys! O_o Insultant... Si que hauriem de fer cas d'això de les "medidas urgentes"... Capar-lo al estil francès i enviar-lo vacances pagades a guantànamo al estil americà...

Godanu ha dit...

El que fot més gràcia és que apareix la noticia al dia següent. M'encanten aquest tipus de casualitats de la vida.
Sobre les mesures que s'haurien d'aplicar per robar 50 milions d'euros me'n vénen moltes al cap, però la millor seria la que tenia ell pensada per acabar amb el terrorisme i la pederastia.Toma!

Gloin ha dit...

Ostres, la veritat es que després de la lectura obligatòria d'en Gotcha, he quedat força sorprès.

Tot i que m’arrisco a fotre la pota fins al fons, es cosa meva o el tiu gay aquest es queixa de la pirateria i el top manta i no ho te molt clar?
Per que la veritat, es que ho barreja tot, i amb la llei a la ma, es diferent que tu et descarreguis/comparteixis arxius amb altres gays i gayes " de tot l'univers i del mon sencer...tariro tariro.. ei ei XD", que si ho fots a vendre /comprar al topmanta, no?

En fi que es un grandíssim fill de RUTA (ho poso amb "r" per que no ens xapin el blog)

PD: La pasta (50 m €) ens la tornarà amb el no-canon?