dilluns, 13 d’octubre del 2008

The Big Picture


La foto que veieu és una de les moltes que es poden quedar sobre la taula d'una redacció d'un diari o revista sense ser mai publicades. Hi ha tants diaris, revistes i agències en el món que és normal que això passi i per il·lustrar una notícia se'n fa una selecció on només veurà la llum una de centenars.
Davant d'aquesta situació de fotos "oblidades", Alan Taylor, membre de l'edició digital del diari americà "The Boston Globe", ha decidit seleccionar algunes de les millors fotos (publicades o no) i reunir-les en un blog (que és més un fotolog) amb un petit comentari. Les fotos són de gran format i realment impressionants. Aquest projecte s'anomena The Big Picture. Us recomano que mireu la galeria d'Afghanistan com a exemple d'algunes fotos amb sentiment (molt diversos), sobretot la 28.

3 comentaris:

Wavedrive ha dit...

bona pàgina! visca els jocs de guerra i el modern warfare! és lu milló :)

en la foto 15 estan dient: go go go!

Gloin ha dit...

Realment impressionants les fotos!!!

Jo em quedo amb la 1 i la 27, tot i que no se si estan jugant al comanche o al flight simulator, o potser estan mirant el google earth.. XDD

Gotcha ha dit...

N'hi ha de molt bones, em quedo amb la 2 i la 23. Està bé que aquestes fotos es mostrin, sovint als diaris no posen les millors.