dijous, 9 d’octubre del 2008

Comença el Tokyo Game Show

Aquest any el Tokyo Game Show ha començat unes setmanes més tard de l'habitual i pel que sembla la conferència d'obertura ha unit a Square-Enix, Capcom i Namco Bandai per donar a entendre com de tancats han estat els japonesos durant l'era Playstation Per ells, ara és el moment d'expandir-se mundialment, ja que Japó ha perdut molta importància dintre del món dels videojocs respecte a Occident. No és una cosa que sorprengui venint d'aquestes companyies que han estat les que més han apostat per fer jocs multiplataforma i que agradin a tothom, no només a Japó, sent Capcom la que duu la iniciativa en aquest sentit.

Tot seguit ha començat la conferència de Microsoft que s'esperava bastant carregada. Han començat amb l'artilleria jrpg recordant que Last Remnant arriba el 20 de novembre temporalment només per la 360.



Han mostrat més de Star Ocean: Last Hope i li han donat data de sortida, 19 de febrer a Japó, 3 de Març a EUA i a Europa que ens donguin, un altre joc exclusiu per la 360.



Després s'ha pogut veure més video de Resident Evil 5 amb una imatge final bastant traumàtica per alguns dels integrants del blog, no em digueu que no us he avisat.



Tocava després parlar de novetats i s'ha presentat Ninenty Nine Nights 2, segona part del hack and slash que va sortir de llançament amb la consola.

La sorpresa de la conferència ha arribat després, quan ha sortit el logo de Bandai Namco i tot seguit apareixia Jin Kazama amb lo qual s'anunciava TEKKEN 6 per Xbox360 amb data de sortida finals de 2009. Cal recordar que a part de ser un dels títols insígnia de Playstation, la recreativa corre sobre una placa que pràcticament es pot dir que és una PS3, això no impedirà que surti en les 2 consoles. Vist l'èxit de Soul Calibur IV a Xbox360 no m'extranya que Namco Bandai faci el corresponent port i ja no sembla ni raro després de lo del FF XIII al E3. Espero que en macarrito estigui content i recordi les meves paraules de fa un mes i mig quan li comentava que això passaria molt probablement xD
Per últim també comentar que el veig bastant limitat gràficament per un joc de lluita, donat els temps que corren, espero que amb l'any que tenen per endavant millorin la feina feta amb la recreativa.



S'han pogut veure després nous jocs per l'xbox live arcade com Metal Slug 7, The King of fighters '98 Ultimate Match, Space Invaders extreme i una versió renovada de R-type, R-type Dimensions.

Per fi hi ha data per la renovació del Dashboard i els avatars i serà el 19 de novembre.

Noves imatges també de Halo Wars amb l'aparició de la raça dels flood com una altra de les races enemigues.



Pel final s'ha deixat l'informació de l'ampliació de Halo 3 que es va donar a conèixer amb un teaser fa un parell de setmanes. Es dirà Halo 3: Recon i serà anterior a l'història de Halo 3, sent el protagonista un soldat de l'UNSC. Tindrem més ració d'Halo 3 d'una manera semblant a la que hem tingut de Crysis amb Crysis Warhead, tot i que portant un soldat normal en comptes del quasi immortal Master Chief es probable que la cosa canvii. La data de sortida finals de 2009.




En general aquesta conferència ha estat bastant millor que la del E3, s'han deixat de coses casual i han parlat de jocs hardcore amb algunes novetats interessants i crec que això satisfarà molt al seu públic més habitual.


P.D.: aniré actualitzant amb algun video i/o imatge, stay tunned.

4 comentaris:

Wavedrive ha dit...

tens rao, el chicken 6 graficament no sembla ke impacti gens. pro be, daki a finals del 2009 keda taaaaaaaaaaaaant. jo li dono un vot de confiança per ser namco, mis favoritos.

espero la resurecció de nightmare_x

i per cert que significa Hype?

Godanu ha dit...

Ja ja ja chicken 6, cock cock cock!!!
La imatge traumàtica no serà la tomba de la Jill Valentine, oi? Perquè jo m'hi cago!

Se le llama hype (del inglés hyperbole) a un producto mediático -como una banda musical, una película o un artista (o un joc)-, que ha tenido una sobrecobertura por parte de la prensa o una excesiva publicidad, obteniendo de esta manera una popularidad altísima independiente de la calidad del producto. En términos de moda, un hype es el producto que aspira a tener cualquier empresa, el hecho de crear tendencia generando la necesidad en los clientes.

Wisdoom7 ha dit...

Joder!! m'encanta!!! Grans videos grans promeses i com no lo millor, la gran noticia del tekkennnnnn increible per la xbox; nomes els hi faltaba aixo XDD als playeros, k tienen la mejor possible i con mas chips, todos los possibles i con todo el poder possible i todos los juegos XDDDDDDDDDDDDD i ara k faran??? XDDDDDD
Ja en parlarem al bar fen la birra XDDDDDDD

Macarrito ha dit...

Viscaaaa,quina rao tenies Xaviii!!!Que se jodan los playesterereros!!!jejeje
Per cert ja no tinc cap rao per pillarme la PS3 encara que tingui tots el chips possibles,les patates chips i a chip i chop...