dijous, 2 d’octubre del 2008

Xbox Experience

Per nadal, o potser abans, tots els que tenim la Xbox 360 canviarem de dashboard amb la nova "Xbox Experience"; així li diuen. La veritat és que no és més que un rentat de cara i una copiada de la Wii. Així ho entenc jo, vaja. Si algú em sap dir si en podrem treure algun profit que m'ho faci saber siusplau. Tot el que he pogut veure es troba en aquest enllaç.
Per altra banda també comentar que trobo molt bé la política reventa preus que està adoptant últimamanent Microsoft encara que no serveixi per vendre més: així es podreixi la PS3 i el seu blu-ray i tant de bó la xbox li pogués agafar avantatge aquí a Europa (a Amèrica i a Japó ja se sap com va el tema...cadascú tira cap a casa seva).
I per acabar dir una sola cosa de la Nintendo DSi: com pot ser que una de les grans novetats de la que se n'orgulleixen sigui una càmara integrada... de 0,3 Megapixels !!!!!!!!!!! Per favor!
Per cert, avui poso etiqueta al post XDDD, perdó pels anteriors, no hi pensava.


PD: Wavedrive per posar el meu gamertag com s'ha de fer? És aquest:

2 comentaris:

Gotcha ha dit...

En principi l'actualització arriba al novembre. És l'actualització més gran que s'ha fet fins ara de la 360 i inclou algunes coses interessants.
Primerament el canvi del dashboard que pasa a ser a l'estil Vista, sembla que serà bastant còmode i més senzill de fer anar (perquè els casuals no es perdin xD). Es poden seguir fent servir els temes actuals i podrem navegar pel dashboard durant les partides. Es podrà entrar al bazar des de la web i programar les descàrregues perquè es facin a la 360. Introdueixen això dels avatars que són copiats als Miis, però molt més detallats, amb animacions i a més es poden tirar cuescos XDDD Tot a càrrec de Rare. També es podran fer xats de veu de fins a 8 persones i es podran compartir fotos, pelis o música de manera virtual, de manera que estant a casa ja no ens lliurarem de veure les fotos de les vacances dels nostres amics ni els videos de bodes, batejos i comunions xDDD
Entra en marxa també el servei de Netflix (a USA de moment) que permet als subscriptors d'aquesta empresa llogar pelis a través del Live i compartir-les amb els amics.
S'inclourà també una resolució adaptada als monitors panoràmics 16:10.
Per últim es permetrà copiar els jocs al disc dur per evitar temps de càrrega i ralentitzacions, serà necessari el DVD dintre, però ja no caldrà llegir i s'evita el soroll de turbina de 747 :P Es comenta que serà més útil per jocs vells que no els actuals.
Hi ha el rumor que hi haurà una banejada massiva de consoles per tothom qui la tingui piratejada, ja ho han fet un parell de vegades al actualitzar i es probable que sigui cert.

En quant a això de la DSi (que originals amb el nom xD), la càmera de 0,3Mp és la interior, l'exterior encara no se sap, però jo no esperaria cap miracle xD
Recordarem la mítica frase del zoquete de Nintendo:
"Como todos sabreis somos unos hijosdeputa que sacamos varias veces la misma consola. Eso lo hacemos para sacaros el dinero."

P.D.: Ja he posat el teu gamertag :)

Wavedrive ha dit...

quina por em fa. un windows live menjant més memòria de la ja poca que en té.

i els miis aquests estan dirigits als casuals.

lo de les DS és increible, van treient mil models amb el mateix hardware prehistòric per a que segueixi sent compatible amb tot el catàleg de "imagina ser...", nomès que afegint xorrades o gadgets com vulgueu dir-ho.