divendres, 17 d’octubre del 2008

NBA TOTAL

Degut a que aquest dissabte hi ha un súper, mega, hyper partit de basquet entre el mític Los Angeles Lakers i el no menys "mític" Regal Barça, he estat buscant informació sobre el jugador Pau GAYsol. (s'ha de llegir en anglès, que te més gràcia i de passada demostren el gran nivell d’anglès del nostre país de pandereta, i a l’escola de pago que vem anar, usease el Blancafort!!!!així estem...)

Total, que buscant, buscant i com que veig que fa dies que no actualitzem el blog com deu mana.... he trobat una perla dins la web de L.A.

Enjoy it!!!

http://www.nba.com/lakers/lakergirls/index.html

Per cert, boníssimes les entrevistes!!


També he pensat que un dia, algú, en algun lloc va votar quines eren els millors "dance team", i crec que entre els millors, van quedar las L.A i les Red Foxes del CSKA de Moscou (el nom és de veritat, no ho invento jo!!! i no ho tradueixo, per que com he comentat tenim un nivell d’anglès òptim).

Per tant i com es previsible i com a bon blogger, m’he estat informant d’aquest equip i us deixo el link per si algú vol comparar... tot i que jo crec que no hi ha comparació, tret de la Eugenia Telysheva. En fi que cadascú jutgi!!

http://www.cskabasket.com/dance/?lang=en


PD: No he penjat les fotos directament, pq son massa si la merda de blogger es ridícul per penjar fotos!!

3 comentaris:

Wavedrive ha dit...

Juaas m'encanta! Red foxes! Las zorras rojas. Llàstima que no es diguin Hot foxes xD ja seria la bomba.
No entenc com van guanyar un premi akestes zorras, realment fan honor al seu nom, semblen putes de carretera.
Son feas i potser tens rao la menys fea es l'Eugenia.

I ara nem a coses serioses. Les millors cheerleaders del món son les de la NFL i ho demostraré en el següent post. Sobre les lakers girls hi ha algunes que estan bastant bé. Potser em kedaria amb la Jessica. Ara bé, llegint les seves entrevistes, es pot esbrinar la seva infinita inteligència. No se que fan treballant de cheerleaders, haurien de ser premis nobel!!!!

Gloin ha dit...

Si tiu tens tota la raó, realment la seva intel•ligència és infinita, i lo millor es que fan veure que hi entenen de basquet, com si a algú li importes o fos important per la seva feina!!! XDD

Sabia que el post t'encantaria i espero amb ansies el teu nou post de la NFL !!!

PD: Pincho de merluza!!!

Anònim ha dit...

Jo haig de confessar que les amèricanes estan més bones, però les russes tenen un punt diferent. A més, posen fotos ballant i alguna no desmereix gens.

El que no té desperdici és veure la cua del dia de selecció de les Lakers girls!!!!