dissabte, 11 d’octubre del 2008

Starcraft 2: Trilogia

Blizzard ens torna a sorprendre anunciant que Starcraft 2 tindrà 3 jocs, un per cada raça. En comptes de treure les habituals expansions amb campanyes més petites Starcraft 2 tindrà 3 jocs complets, cada un contindrà la campanya d'una de les races. El multiplayer estarà complet en cada un dels jocs i simplement anirà millorant en cada un d'ells. L'ordre dels títols serà aquest:

Wings of Liberty - Terrans
Heart of the Swarm - Zerg
Legacy of the Void - Protoss

Cada campanya també tindrà algun tipus de diferència en la jugabilitat, comentant de moment que la campanya Terran serà liderada per Jim Raynor i estarà molt enfocada a l'evolució tecnològica, mentres que la campanya Zerg estarà més enfocada a la diplomàcia.
El primer que ve al cap quan llegeixes la notícia és: ens tenen a les seves mans i ens treuran tota la pasta que puguin. Tot i que després dels detalls no sembla tant mala idea. Segons una entrevista al productor en cap, el joc se'ls ha anat de les mans, la campanya Terran és molt gran i per fer les altres 2 iguals el joc s'hauria de retrasar segles, així que ja que igualment haguessin sortit ampliacions, em sembla bé si el multiplayer està complet des del principi. Només espero que les històries continuin cronològicament perquè no m'ha quedat gaire clar si succeixen a la vegada cada una o són seqüencials en el temps.

A destacar l'altre notícia important del Blizzcon: s'ha presentat el wizard com a personatge del Diablo III i aquí us deixo un video



5 comentaris:

Gloin ha dit...

Genial!!!

Si Gotcha, realment ens volen truere la pasta, pero probablement deu ser el únic joc que s'ho pot permetre ia sobre estem encantats!!!


Llàstima que es podien haver estalviat els zergs, pq realemtn son fastigosos!!! només molen com a a enemics, però estar clar que haurem de fer cua al Fnac o al Media markt per comprar-los!!

Que surtin ja joder!!!

Anònim ha dit...

A mi no sé si m'agrada això de les tre aventures diferents. Jo vull el multiplayer, i penso que per ser honestos podrien posar-ho com material descarregable (encara que sigui pagant una mica, ja ho farem).

Si fos una cosa del plan 50 eurus el base + 10 per cada nova expansió ho trobaria adequat. Si ha de ser 45 eurus per cada joc ho trobo excessiu. Jo vull aquest pasta per comprar figuretes i coses així...

Total, no sé pq discuteixo, els hi compraré tot el que facin...

Wavedrive ha dit...

els terrans son gays, com tu gloin!! els zerg molen. i els protos els millors :P

doncs jo no els hi comprare cap!! ho juro!! nomès compraré el diablo 3 aixo si jejejejeje paladin a la taza un santo barón.

Gloin ha dit...

Kus bombin, FORZA TERRAN!!!!

Puc arribar a estar d'acord que el protoss molen molt!!!

Pero els zergs, diox kina pena veure com moren els zerlings en fila davant els meus bunkers!!!

En fi, LLAG, ja se que compraras tot allò que venguin del tema, igual que tots, i també se que t'estare esperant a casa per jugar on-line, no millor UDP !!! XDDDD

PD Destination go sir?

Godanu ha dit...

Blizzard siiii!!! MMmmmmm dáme, dáme más que me gusta!!!! Ja ja ja. Així es resumiria.
En fi, visca els protoss, són superiors.