dilluns, 6 d’octubre del 2008

A què jugarem d'aquí a Nadal

Far Cry 2 (PC, PS3, Xbox 360) 23 Octubre

Gràficament prometedor, però no té el hype que es podria esperar, així que haurem d'esperar, això sí, l'estil Crysis no li treu ningú.




Dead Space (PC, PS3, Xbox 360) 30 Octubre

El survival més esperat per la seva atmosfera i gore, pinta genial, l'únic problema és que jo crec que més que un survival és un joc d'acció a l'estil RE4, lo qual no és dolent del tot, però potser molta gent se sentirà decepcionada.




Fable 2 (Xbox 360) 31 Octubre

El joc on portem un gos i si eres bueno te sale el pelo blanco i si eres malo el pelo negro. Un joc que promet molt creat pel mestre del hype Peter Molyneux, probablement aquesta vegada compleixi més que la primera part i crec que s'endurà molt bones notes a les publicacions.




Gears of War 2 (Xbox 360) 7 de Novembre

Que haig de dir del retorn de Markus Phoenix? Un dels jocs de l'any, s'espera bastant més llarg que l'altre, amb millor online, uns gràfics molt més depurats que la primera part i una història més treballada. No crec que decepcioni.



Fallout 3 (PC, PS3, Xbox 360) 7 de Novembre

El retorn d'un clàssic dels RPGs occidentals, arriba amb polèmica per alguns temes adults com les drogues que han hagut de ser censurats parcialment, però això no crec que faci baixar la seva qualitat. Entorns grans, molt armament, moltíssimes possibilitats i una història treballada amb una genial ambientació, també un dels jocs més importants de l'any.




Mirror's Edge (PC, PS3, Xbox 360) 13 de Novembre

Un shooter diferent al que estem acostumats, sortirà un pèl més tard en PC, però crec que mereix la seva oportunitat, al menys sembla bastant innovador, només espero que no sigui l'Assassin's Creed de 2008: és a dir bons gràfics, però repetitiu a més no poder.




Call of Duty 5: World at war (PC, PS3, Xbox 360) 14 de Novembre

Encara que no estigui fet per Infinity Ward, aquesta saga sempre ha tingut qualitat i no crec que aquest estigui per sota del llistó marcat. Aprofitant el motor del 4, encara que la tornada a la 2a guerra mundial va ser tot un baixon, suposo que incorporarà suficients novetats com el cooperatiu i l'ambientació al pacífic per satisfer a tots els incondicionals de la saga i de la 4a part.




Left 4 dead (PC, Xbox 360) 20 de Novembre

Un dels jocs que més espero. No només per la temàtica zombie, sinó pel seu excel.lent cooperatiu a 4 que ens farà disfrutar més que mai d'un shooter. Gràficament no està a l'alçada dels grans perquè encara fa servir el source engine de Half-life 2, però en aquest cas la feinada que està portant, l'ambientació agobiant i la necessitat de cooperar per sobreviure faran que sigui un dels jocs més jugats en els pròxims mesos.




Prince of Persia (PC, PS3, Xbox 360) 4 de Desembre

Després de l'excel.lent trilogia d'Ubisoft, arriba aquesta nova edició amb rentat de cara inclòs, ara amb cell shading, mode cooperatiu i dissenys molt atractius. Si és com els anteriors puc dir que és un joc molt entretingut i adictiu i ideal per l'època nadalenca.




Aquests podrien ser alguns dels més destacats, però a la llista també es podrien afegir entre d'altres, FIFA 09, Pro Evolution 2009, Rise of the Argonauts, Banjo Kazooie: Nuts and bolts, Red Alert 3, 007 Quantum of Solace, Sacred 2, Legendary: the box i el joc que tots heu somniat:


Photobucket

3 comentaris:

Wavedrive ha dit...

el far cry 2 em dona mala espina

el dead space tinc moltes esperances en aquest joc

el fable no em crida gens l'atenció. te pinta d'infantil, no?

el gears es per, malauradament, xboxers microsofters

el fallout 3 no opinaré fins que no jugui. s'esta parlant molt d'aquest joc i no se si això és bo o dolent...

el mirror's edge crec que no triunfarà gens

el Left 4 dead no sembla un joc de gran qualitat

El CoD 5 crec -i espero- que sigui tan divertit com el 4

i el prince of persia mai m'ha agradat aquest estil de joc

i per akabar kin fastic de puta que han posat en la portada, podrien haver posat algo millor...

Godanu ha dit...

El GoW2 i el CoD 5 segur que hi jugaré i el Fallout3 i el Fabel2 em fan gràcia, ja veurem.

El Farcry2 és un trailer súper peliculero que la cançó em moro m'ha molat (BARRRRRRÁÁ, BARRRRÁÁ XD; i el tros que diu "putilla" ja ja ja abans de la meitat quan agafa un mòbil).

Els demés no crec que hi jugui. Del Dead Space comentar que els monstres tenen exactament les mateixes característiques copiades dels Flood del Halo3, no creieu?

De la portda de "soy puta y mi coño lo disfruta" comentar el mateix que el wavedrive: un 0 a la puta escollida; serà que no n'hi ha pel món de putes bones, joder! El títol d'aquesta portada hauria de ser: Imagina ser travesti.

Gotcha ha dit...

He deixat uns petits comentaris abans de cada video per no deixar aquí una opinió llarga.
En quan al putot, les nenes que vulguin jugar ara seran així al futur, no voldreu que possin Pretty woman a la portada XD
En fi, una imatge desagradable, però tampoc mereix més :P