dimarts, 7 d’octubre del 2008

El que fan els petrodòlars







Aquesta cap de setmana (diumenge) s'ha presentat el projecte anomenat "Nakheel Harbour and Tower Project",la construcció de la torre que podria arribar a 1 km d'altura. Com no es realitzarà a Dubai, costarà aproximadament uns 40.000 milions de dòlars (quasi res) i s'hauria d'acabar l'any 2.020.
La torre es construirà en un solar de 270 Ha (2.700.000 m2), tindrà un equivalent a 200 altures i estarà escoltada per unes 40 torres més d'entre 20 i 90 altures. Faran falta uns 500.000 m3 de ciment i els metres de barres d'acer que s'utilitzaran equivalen a la distancia entre Dubai i Nova York. A dalt de tot, atravessant els núvols, es preveuen un centenar d'habitacions del que serà l'hotel més alt i luxós del món.
Fins ara, l'estructura més alta del món té 508 m., encara està en construcció i ha d'arribar a 827 m. Evidentment també està a Dubai i es diu "Burj Dubai".

PD: La maqueta quasi no els hi cap dins del pabelló XD.

4 comentaris:

Gotcha ha dit...

Quan el negoci del petroli se'n vagi a la merda, m'agradarà veure com quedarà Dubai, serà com un parc d'atraccions abandonat perquè sense la pasta del petroli és impossible mantenir totes aquestes bogeries que estan fent.
M'extranyaria molt que els jeques àrabs aconseguissin trobar una alternativa per forrar-se més i internacionalment aquest país val menys que una cagarada de gos sense els jaciments petrolífers.

Gloin ha dit...

En realitat aquesta penys ja tenen un parc d'atraccions cobert, al mig del desert, han fet unes illes artificials al mig del mar amb forma de palmera, que no són res mes que urbanitzacions residencials, i que es poden veure desde l'espai, rollo la muralla xina pero en cutre.

També tenen aquell hotel, l'únic al mon de 7 estrelles, en forma de vela que te el heliport i pista de tennis a sobre.

I em sembla que també tenen una pista d'esqui coberta, evidenment al mig del desert.

En fi, per a ells res fora del normal, jo espero com en Gotcha, que surtin al mercat els cotxes electrics i s'ho mengin amb patates!!

Visca la crisi!!!

Wavedrive ha dit...

feu-me un favor. cada cop que ompliu el dipòsit del cotxe, penseu en aquests jeques arabes.

i una cosa més, creieu que akests jeques creuen en alá? no mels imagino fent el ramadan i sense veure alcohol. una demostració més de que les religions estan dirigides a la pobressa.

suposo que per quan s'acabi l'obra, tindran permanentment uns cazas sobrevolant la zona per evitar possibles atemptats. qualsevol avió que s'apropi a menys de 10 km el fregiran a stingers.

Gloin ha dit...

Wavedrive, tens rao la veritat eas que com si els hi passes coma les torres bessoens, i caigues sencer, ompliria el pais i part de l'estranger de pols, ja que amb tant formigò...!!! XDDD

Suposo que si que fan el ramadà, igual que el Keita i el Toure... crec que si tens pasta et passes la religió pel cul i en la única religió que creus és la verda dels dolars!! $$$$$$

Salut i pasta!!!